De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Big 5 Jungle Jackpot van Stakelogic

big 5 jungle

Ga naar de wildernis van Azië in Big 5 Jungle Jackpot, een videoslot met 5 rollen en 25 winlijnen van Stake Logic.

Dit avontuur met een wild dierenthema wordt geleverd met een bonusronde die tot 30 gratis spins kent, compleet met een slot- en draai-bonus die enkele grote winnende clusters kan creëren. Vul de rollen met bijpassende dierensymbolen en je kunt 1 van de 5 vaste jackpotprijzen winnen. Stakelogic is van Nederalandseorigine en is gevestigd in Eindhoven.

Een verloren jungle-beschaving is de setting voor Big 5 Jungle Jackpot

Tegen een achtergrond met vegetatie en geflankeerd door een paar verwoeste beelden, bevatten de rollen stenen A tot 10 speelkaarten naast slangen, krokodillen, orang-oetans en olifanten. De beste betaler is de tijger die 12 keer de gedane inzet toekent als je er 5 hebt op een betaallijn. Het oog van de tijger is de wild van het spel, het vervangt alles behalve het bonussymbool en kan overal op de middelste 3 rollen landen.

Bonus en freespins

Als het je lukt om alle rollen met hetzelfde dierensymbool of wild te vullen, win je een speciale jackpotprijs. De cijfers voor elk dier zijn te zien op de speciale meters boven de rollen. De tijger is de meest lucratieve die je maar liefst 1250 keer je inzet geeft! Het hoofd van het standbeeld is het bonussymbool, het kan alleen op de rollen 2, 3 en 4 landen. Land minstens 4 hiervan in dezelfde draai en u activeert de gratis spins-functie. Hoe meer Bonussymbolen er komen, des te meer gratis spins worden toegekend - 4, 5, 6, 7, 8 of 9 bonussymbolen geven je respectievelijk 10, 12, 15, 20, 25 of 30 gratis spins.

Spin Bonus-functie

Plaats een volledige stapel dierensymbool op rol 1 tijdens de functie en je activeert de Lock and Spin Bonus-functie, de originele stapel wordt op zijn plaats vergrendeld en een respin wordt toegekend. Als een bijpassend dier of wild symbolen bij het cluster komen, vergrendelen ze en volgt er nog een respin. Het proces wordt herhaald totdat er een spin is waarbij geen nieuwe overeenkomende symbolen worden ingevoerd. Een definitieve uitbetaling wordt vervolgens gedaan met alle overeenkomende symbolen op hun positie.

Individueel zijn alle afbeeldingen mooi gemaakt. Met zoveel vergelijkbare kleuren te zien, kan het een beetje rommelig aanvoelen. De gameplay is ook solide genoeg. De Lock and Spin Bonus-functie kan een aantal indrukwekkende resultaten leveren binnen de gratis spins-ronde.