De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

BETSOFT BLOOD ETERNAL VIDEOSLOT IS LIVE

blood eternal

Spookachtige gokkast van Betsoft Blood Eternal gelanceerd!

3D-vernieuwers Betsoft Gaming kondigde de laatste toevoeging aan hun Slots3™ portfolio van videospelletjes aan, het BLOOD ETERNAL online slot. Het nieuwe spel bevat zes rollen en dertig winlijnen waarmee u verzekerd bent van zinderende actie. BLOOD ETERNAL videoslot is gewijd aan het Vampieren genre, met slimme in-game evenementen die bij deze seizoensgebonden release passen. De wintermaanden komen er immers aan dus tijd voor de wat meer sinistere gokkasten!

Het gaat allemaal om de vampieren

De taak van de speler is om de vampieren en hun slachtoffers met elkaar te matchen, om hun symbolen in een zoete bloedlustige omhelzing samen te brengen. Vervolgens een groot aantal Free Spins toe te wijzen, en een opvolging van Bloed Spetterende Wilds die verspreid zijn over de rollen met elke gratis draai. Tot 8 Wild Scatters worden gegenereerd in een enkele draai als spelers tijdens dezelfde Free Spins, beide sets van Vampieren en Slachtoffers bij elkaar weten te brengen.

Pas op voor de vleermuizen

Een andere opmerkelijke eigenschap is de functie Double Bats (dubbele vleermuizen). Deze gevleugelde wezens van de nacht zijn symbolen die veel uitbetalen, en kunnen alleen of in paren optreden. De speler kan een significante uitbetaling ontvangen door maximaal twaalf vleermuizen in een enkele draai te krijgen. Zaak dus om te zorgen dat je veel vleermuizen verzameld.

Betsoft over Blood Eternal

DAN COOPER, BETSOFT'S PRODUCTEN ONTWIKKELING: "We zijn ervan overtuigd dat spelers verliefd zullen worden na het eerste hapje op BLOOD ETERNAL. Dit spannende spel is klaar om veel belangrijke markten te veroveren waar vampierverhalen populair zijn, en het is bekend dat vampier thema's een plaats weten te claimen in veel landen, in vele culturen". "We denken dat het sterke thema, gekoppeld aan de innovatieve bonusfuncties, maakt dat BLOOD ETERNAL een hit zal zijn en het hele jaar door, maar vooral vooral tijdens het Halloween seizoen".