De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Beautiful Bones Nieuw van Microgaming

Beautiful Bones

Heet van de pers en compleet nieuw is Beautiful Bones is een 5 rollen, 243 manieren gokkast aangedreven door Microgaming. Het spel is gebaseerd op de Dag van de Doden (Día de los Muertos) Mexicaanse feestdag en kan worden gespeeld op de desktop, mobiele telefoons en tablets van 30p tot € 15 per spin. Het wordt geleverd met 2 prachtige bonus functies.

Beautiful Bones visueel een plaatje

Visueel, is dit spel echt high-end, waar traditionele cultuur vertegenwoordigt wordt - zijn er de gebruikelijke A, K, Q, J en 10 speelkaarten met 2 mannelijke en 3 vrouwelijke schedels geschilderde karakters. De enige drie vrouwtjes landen op de drie centrale rollen (rollen 2, 3 en 4) en lijken volledig gestapeld om uw winsten te helpen. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de scatter.

In termen van bonus ffuncties, dit zijn er 2 - de eerste is de Wild Spin Again functie. Deze wordt gespeeld als je een 3 of a kind winnende combinatie (verticaal of horizontaal) hebt. De middelste positie van de winst wordt dan wild met een gratis re-spin bekroond met de wild op zijn plaats gehouden.

Beautiful Bones freespins

De belangrijkste bonus is de Free Spins functie die wordt geactiveerd wanneer je 10 suiker schedels verzamelt (scatters) ergens op de rollen - suiker schedels kunnen landen op alle rollen en worden verzameld. Zodra je er 10 hebt, zul je 10 gratis spins ontvsangen en alle winsten worden verdrievoudigd. Als je 20 suikerschedels verzamelt , wordt u beloond met 15 gratis spins met een 4x multiplier. Als je 30 suikerschedels weet te verzamelen, zul je 18 gratis spins met een 5x multiplier krijgen. Het is aan jou om de functie te spelen wanneer je een suiker schedels mijlpaal weet te bereiken.

Beautiful Bones conclusie

Met prachtige graphics en zeer goede bonus functies, Beautiful Bones is een medium variantie spel wat betekent dat het evenwichtige uitbetalingen heeft. De grotere overwinningen zullen komen in de Free Spins functie en is het raadzaam om te gaan voor de 18 gratis spins met een 5x multiplier als 1 gratis spin een knappe 1.000 keer uw totale inzet kan betalen! Als je van het Mexicaanse thema houdt, Play 'N Go's Grim Muerto of IGT's Day of the Dead worden dan ook aanbevolen.