De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

8 Dragons gokkast Pragmatic Play

eight dragons

8 Dragons-slot laat zonder twijfel niets aan het geluk over, met 8 het geluksnummer in de Chinese cultuur en natuurlijk is de draak ook een symbool. De rollen zijn transparant en worden over een sierlijke rode achtergrond omringd door goudrollen, terwijl de achtergrondmuziek zoals gebruikelijk voor dit thema de oosterse pijp-en-cymbalen laat zien, in dit Chinese 3 Kingdoms-spel van Pragmatic.

Super mooie graphics

De graphics zijn goed samengesteld met mooie vlammende effecten als er ook winsten verschijnen en geanimeerde Dragons als ze deel uitmaken van een overwinning. Kan deze 8 Dragons oostelijke fortuin leveren, of zullen hun vlammen uw balans verbranden?

Op de rollen ...

Er zijn 5 rollen van 3 rijen elk en hiervoor krijgen we 20 vaste lijnen. De Dragons (draken) zijn daadwerkelijk in een figuur 8 vertegenwoordigd en deze nemen 2 rijen op als gestapelde Wilds als ze volledig te zien zijn, wat belangrijk is al ze allemaal verschijnen, krijg je een 2x vermenigvuldiger op winst die ze vormen - ze verschijnen alleen in het midden (3 rollen).

Dragon gratis spins

Als u 3 of meer Spattered Lucky Red Envelopes (rode enveloppen) ziet, krijgt u een bonus aanbod in de vorm van gratis spins. Het is in wezen hetzelfde als de bonus in WMS 'Wishing You Fortune of tal van andere oudere Aristocrat gokkasten zoals 50 Dragons and Choy Sun Doa. Als u bekend bent met een van die gokkasten, kunt u minder spins met hogere vermenigvuldigers kiezen als Wilds deel uitmaken van een overwinning of meer spins met lagere Wild multipliers. In dit geval zijn uw keuzes als volgt:

  • 5 gratis spins met willekeurig 8, 10 of 15x vermenigvuldigers voor Wild winst.
  • 8 gratis spins met willekeurig 6, 8 of 10x vermenigvuldigers voor Wild winst.
  • 15 gratis spins met willekeurig 3, 4 of 6x vermenigvuldigers voor Wild winst.
  • 20 gratis spins met vermenigvuldigers willekeurig 2, 3 of 4x voor Wild winst.

Je hebt het geluk omdat je hier een vijfde optie hebt. Het spel selecteert willekeurig een aantal spins en een multiplierbereik uit de bovenstaande opties, zodat u 20 spins in het maximale multiplierbereik kunt krijgen - als u dapper genoeg bent om door te spelen!

U kunt ook retriggers krijgen die de combinatie die u begon dupliceren.

Onze conclusie ...

8 Dragons gokkast is niets nieuws onder de zon, omdat het gebaseerd is op een oude, beproefde formule die decennia geleden is begonnen met Aristocrat, maar toch populair bij spelers dankzij de spannende gratis spelfuncties.