De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

4 nieuwe slots van Microgaming

Microgaming gokkasten

Vier nieuwe slots van Microgaming zullen deze maand worden gelanceerd. De lijst bevat vier nieuwe slots van Microgaming waaronder Candy Dreams, de Forbidden Throne, Fortune Girl en Goldwyn's™ Fairies. Candy Dreams is een variabele rollen spel met 720 manieren om te winnen.

Zuikerzoete gokkast

Tijdens de gameplay, draaien spelers aan kleurrijke rollen gevuld met snoep traktaties en dat kan verschillende bonussen activeren. Het spel biedt twee verschillende scatter symbolen die twee functies activeren. Drie of meer speciale scatter symbolen activeren 12 gratis spins, waarbij er een speciale wild is dat extra wilds stuurt op de rollen om nieuwe winnende combinaties te maken.

De Candy Planet bonus wordt geactiveerd wanneer drie of meer bonus scatters worden gevangen, geldprijzen. Forbidden Throne mengt verbluffende graphics en brengt spannende gameplay. Het spel heeft 40 vaste winlijnen en laat spelers het mysterie ontdekken dat weefgetouwen omvat in het koninkrijk van de Verboden troon, samen met twee legendarische bewakers, Wulthor de Elven Lord van Brand en Sorconass de Queen of Ice.

Het basis spel biedt ten minste één gegarandeerd gestapelde wild op elke spin. Wat meer is, wanneer alle vijf rollen zijn gevuld met wilds, beloont deze maar liefst 500x de lijn inzet. Drie, vier of vijf scatters starten 10, 20 en 30 retriggerable gratis spins.

Manga stijl

Het volgende spel, Fortune Girl is een vijf rollen, 15 lijn spel en biedt geavanceerde functies en een 2D-manga art stijl. Tijdens het draaien van de rollen, kunnen spelers mysterie symbolen ontgrendelen en die om te zetten in een willekeurig symbool, waardoor grote overwinningen over meerdere lijnen kunnen vallen. Scatter kan ook worden toegekend in de mysterie symbolen. Free spins worden geactiveerd door drie of meer scatters, en kennen 14 gratis spins met een multiplier pad dat alle resterende spins verhoogt en telkens drie of meer scatters landen, tot maximaal 5x.

Elven en tovenaars

De laatste van de vier nieuwe slots van Microgaming in de lancering van mei is Goldwyn's™ Fairies, dat is een vijf rollen, 20-lijn slot met gratis spins, re-spins en drie wild symbolen. Wanneer Goldwyn verschijnt in het basisspel op rol drie, zal ze een terugkerende wild uitgeven en start de re-spin-modus. Re-spins gaan door zolang Goldwyn verchijnt op een rol.