De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

3 Kingdoms Battle of Red Cliffs gokkast

3 kingdoms pragmatic play

3 Kingdoms Battle of Red Cliffs is een Pragmatic Play jackpot gokkast met 5 rollen en 25 winlijnen. Dit historische nieuwe Chinese thema spel kan gespelt worden op alle apparaten vanaf 25 cent.

Battle of Red Cliffs Free Spins-functie

Een van de voordelen van de Battle of Red Cliffs is de Free Spins-functie waar u uit 3 vrije spins en wild opties kiest. U kunt kiezen uit 20 gratis spins met 1 extra wild, 10 gratis spins Met 2 extra wilds of 5 vrije spins met 3 extra wilds. U kunt ook nog meer gratis spins retriggeren. Er is ook een jackpot functie waar je maximaal 100 keer je totale inzet kunt winnen.

Deze reis naar historisch China beschikt over stijlvol design en enkele indrukwekkende kenmerken. Er zijn maximaal 40 gratis spins met 1, 2 of 3 symbolen die extra wilds worden. Er is ook een picks stijl jackpot ronde waar je maximaal 100 keer je totale inzet kunt winnen. Speel tussen 25c en € 125 per draai.

Pragmatic Play's gokkasten zijn goed speelbaar en vriendelijk ogend en dat is zeker het geval bij 3 Kingdoms Battle of Red Cliffs, die uitstekend lijkt en klinkt. Afgezet tegen een zeegezicht achtergrond met schepen die op de golven dobberen, de rollen omvatten Chinese stijlbrieven evenals zwaarden, helmen en schepen. De 3 krijgers zijn de meest lonende symbolen en bieden maximaal 200 munten per winlijn.

Sierlijk tempelsymbool

De koninklijke banner is de wild - het vervangt alles behalve de scatter. Het sierlijke tempelsymbool is de scatter. Als het op de spellen 1, 3 en 5 op dezelfde rol komt, zal het de Battle of Red Cliffs Free Spins functie veroorzaken. Zodra deze geactiveerd wordt, krijgt u een selectie van gratis spin- en wild-symboolcombinaties:

  • Vanity - dit geeft 20 gratis spins. De rode krijger wordt wild op rol 2, 3, 4 en 5 wanneer hij landt.
  • Intrigue - 10 gratis spins worden hier aangeboden, waarbij zowel de rode als groene krijgers wwilds worden.
  • All-Out War - kies hiervoor en je krijgt maar 5 gratis spins. Alle 3 van de rode, groene en blauwe strijdersymbolen de wild zijn op spoel 2, 3, 4 en 5 bij elke gratis spin.

U kunt vrije spins toevoegen aan uw telling van als de scatters op de rollen 1, 3 en 5 als deze landen tijdens de functie. Deze extra vrije spins worden afgespeeld met dezelfde extra's als de triggering spin.

Krijgersymbolen

Elke keer dat u een winnende combinatie heeft met 1 van de krijgersymbolen tijdens het basisspel, krijgt u 1 punt toegekend en verplaatst u een stap dichter bij het activeren van de Spoils of War Progressive Jackpot-functie. Dit wordt geactiveerd zodra u 40 punten heeft verzameld. U wordt dan een selectie van enveloppen getoond - kies 1 om een ​​geldprijs van 2x, 4x, 6x, 8x, 10x, 20x, 50x of 100x te tonen.

3 Kingdoms Battle of Red Cliffs is een goed gebouwde gokkast De visuals zijn mooi en de backing-track is een ideale match voor het thema. De eigenschappen zijn ook niet slecht - ze zijn niet het makkelijkst te activeren, maar de extra wilds die u in de vrije spins ronde kunt krijgen voegen veel toe aan het speel plezier.