De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Zeus 3

Zeus 3

Zeus III vindt speelt zich af over zes rollen en 192 vaste winlijnen en je kunt de vorm van het speelveld zien op de screenshot op de vorige pagina. Men heeft slechts twee rijen van rollen en elke rol aan de rechterkant voegt een extra rol toe.

Speelkaart pictogrammen

Het spel maakt gebruik van WMS Gaming glimmende speelkaart pictogrammen voor de lage waarde symbolen, maar er zijn de gebruikelijke oude Griekse voorwerpen hoger op de ladder met inbegrip van een munt, een vaas, een helm, een schip, de Pegasus en Zeus zelf. Zeus fungeert als een wild als hij dekt een hele rol in het basisspel, maar er is ook een standaard wild vertegenwoordigd door een tempel. Het scatter symbool is Zeus met in de hand geklemd een bliksemschicht.

Free Spins

Ontzettend veel goddelijke gratis spins wachten op degenen die de bliksemschicht scatter symbolen waar dan ook kunnen landen op de rollen 2-6 zie onderstaande uitleg:

  • Drie scatters - 10 gratis spins
  • Vier scatters - 25 gratis spins + 10x totale inzet
  • Vijf scatters - 50 gratis spins + 50x totale inzet

Wanneer de spins zullen starten zult u merken dat de rollen wisselen van posities en wel horizontaal, wat betekent dat rol met zeven rijen en rol zes slechts met twee draait. Heb je drie of meer scatters op de rollen tijdens de functie vijf extra spins worden dan toevoegt in totaal.

Zeus III Spel Tips

Alles is hier vast, dus er is niets wat de speler kan doen om hun winstkansen te maximaliseren. Houd het geluid ingeschakeld voor de dramatische beleving, de muziek is van hoge kwaliteit.

Conclusie

Dit is een echte interessant rollen structuur en de moeite waard om enige tijd aan te besteden, winst kan een beetje moeilijk te vinden zijn in het basisspel vanwege het kleinere aantal rijen links (rollen) maar zijn wanneer zij vallen wel meer waard.

Speel voor echt geld