De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Viking Vanguard

Viking Vanguard

De instelling voor deze online gokkast van WMS Gaming is een soort van besneeuwd berglandschap. Het soort plek waar de Viking hordes naar zouden streven als ze naar het zuiden van Scandinavië zouden afreizen. Viking Vanguard is de naam van dit spel, het beschikt over een aantal prachtige ingewikkelde graphics dus blijven lezen om alles er over uit te vinden.

Indrukwekkende zestig winlijnen

Viking Vanguard is een van die zeldzame gokkasten met zes rollen in plaats van vijf, vier rijen in plaats van drie en een indrukwekkende zestig winlijnen. De achtergrond van deze rollen is een kil ogend landschap compleet met imposant kasteel, hoge pieken en sneeuw drijven over het scherm. Er is een mooie waaier van thema gerelateerde symbolen te zien, waaronder de belangrijkste mannelijke en vrouwelijke personages, een wolf, een raaf, drie ingewikkelde stalen constructies en drie verschillende runen.

Wild en scatter

Het wild wordt vertegenwoordigd door het oog van een draak en op elke spin zal verschijnen gestapeld op een rol. Dit betekent dat de symbolen op elkaar vallen, waardoor de speler meer kansen om winnende combinaties te maken heeft. Als de wild rol een overwinning kan vormen zal het veranderen in een geanimeerde draak. Het scatter symbool is een rode boom symbool en het is de sleutel tot het activeren van de functie.

Free Spins

Viking Vanguard drie of meer van die rode bonus symbolen ergens op de rollen zal deze functie openen en u zult het volgende voor uw inspanningen ontvangen:

  • Drie scatters - 8 gratis spins
  • Vier scatters - 20 gratis spins + 10x totale inzet
  • Vijf scatters - 100 gratis spins + 15x totale inzet

Viking Vanguard Tips

We kunnen veel hier niet over kwijt, want er is geen enkele speler interactiviteit, maar we raden het hard zetten van het geluid aan om de dramatische muziek te ervaren.

Speel voor echt geld