De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Spartacus

Spartacus

Spartacus is een gloednieuwe online gokkast van WMS Gaming, leverancier van enkele van de mooiste games en het is een enigszins ongebruikelijke stijl die we van dit bedrijf niet eerder hebben gezien. De volledige titel van deze gokkast is Spartacus, Gladiator van Rome en onze held was waarschijnlijk de bekendste van de leiders van de gladiator opstand die in Rome tussen 73 plaatsvond - 71 voor Christus.

Colossal reels

Zoals je kunt zien op de screenshot, de actie op het scherm vindt plaats over twee sets van rollen met een gecombineerd aantal winlijnen in totaal honderd. De meest linkse set bevat vijf rijen en er zijn een indrukwekkende twaalf aan de rechterkant. WMS Gaming noemt deze functie 'Colossal Reels' en het is niet moeilijk te zien waarom.

De belangrijkste symbolen zijn Spartacus zelf plus nog twee gladiatoren, een leeuw, een helm en een zwaard; de minderjarige, minder waardevolle symbolen zijn een roze diamant, een paarse club, een rood hart en een blauwe spade.       Bonus symbolen zijn een Spartacus wilde en een Colosseum scatter die de gratis spins activeert.

Gestapelde Symbolen

Veel van de symbolen worden gestapeld op beide reeksen rollen in Gladiator en dit helpt om gemakkelijker om winnende combinaties te maken. Gestapelde symbolen betekenen dat de symbolen op elkaar op de rollen opstapelen. Spartacus wild is ook gestapeld maar heeft een extra eigenschap zoals hieronder uiteengezet.

Stacked Wild

Wanneer het wild verschijnt gestapeld en die een hele rol op de kleinere set van rollen vult, een kopie vestigt zich aan de overeenkomstige rol op de Kolossale set. In onze ervaring is dit een efficiënte manier om wat geld te verdienen.

Free Spins

U kunt deze functie aan elke set van rollen triggeren door de aanvoer van het Colosseum scatter op rollen een, drie en vijf.

  • Vijf scatters - 20 gratis spins + 20x totale inzet
  • Vier scatters - 12 gratis spins + 5x totale inzet
  • Drie scatters - 8 gratis spins + 2x totale inzet

Tijdens deze functie, als onderdeel van een gestapelde wild landt op de belangrijkste rollen, de rest van de stapel vindt aangestoten plaats. Het zal zichzelf kopiëren naar de Kolossale rollen om te helpen meer combo's te maken. Meer gratis spins kunnen gewonnen worden tijdens de gratis spins.

Speel voor echt geld