De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Raging Rhino

Raging Rhino

WMS Gaming is een van die ontwikkelaars die de neiging hebben om games die een beetje anders dan de norm zijn te produceren; Raging Rhino is een dier-thema gokkast van dit bedrijf die iets divers en het eerste wat je opvalt is dat er zes rollen, in plaats van de standaard vijf zijn. Lees verder om erachter te komen wat het verschil dit maakt aan de gameplay.

4096 manieren om te winnen

Dus Raging Rhino speelt zich over zes rollen en vier rijen van symbolen en omdat je winnende combinaties krijgt zolang er bijpassende symbolen op aangrenzende rollen kunnen verschijnen. Zijn er een indrukwekkende 4096 manieren om te winnen. Terwijl dat beter is dan de gebruikelijke vijftien of twintig winlijnen zal het percentage van terugkeer naar de speler hetzelfde blijven.

Hoge waarden

Als u op de 'Spin' knop drukt zullen de rollen uit breiden naar de voorgrond om deze te vullen en de zonovergoten achtergrond verbergen. De lagere waarde symbolen zijn de standaard 9, 10, J, Q, K en A, terwijl de hogere waarden zijn een aantal mooi getekende wilde dieren - een mangoest, een alligator, een cheetah, een baviaan en een neushoorn. Het wild symbool is een prachtige ondergaande zon achter een boom en verschijnt alleen op de rollen 2-5; er is ook een grote fonkelende diamant die de belangrijkste functie activeert.

Free Spins

De grote fonkelende diamant is het scatter symbool dat je nodig hebt om de gratis spins te activeren en omdat er zes rollen zijn, kunt u komen tot de zes diamanten als volgt:

  • Drie diamanten - 8 spins
  • Vier diamanten - 15 spins
  • Vijf diamanten - 20 spins
  • Zes diamanten - 50 spins

Als een wild symbool helpt om een ​​winnende combinatie te maken zal de overwinning vermenigvuldigen met 2x of 3x en het is ook mogelijk om meer spins aan het totaal toe te voegen door de aanvoer van twee of meer diamanten tijdens deze functie.

Speel voor echt geld