De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Montezuma

Montezuma

Het Azteekse rijk heeft online gokkasten ontwikkelaars een vruchtbare onderwerp gegeven waarop veel spelletjes te baseren zijn in het verleden en nu hebben we nog een; het is een versie van WMS Gaming Montezuma en het titelkarakter is natuurlijk de beroemde Azteekse keizer die in de 15e eeuw leefde. Lees verder om meer over deze geschiedenis van dit spel uit te vinden.

Jungle van de amazone

Montezuma is een vijf rollen en dertig winlijnen gokkast diep gelegen tussen de tempels en de bomen van de Amazone (jungle). Er is een gouden tint die het belang van die edele metalen in deze periode weerspiegelt.

J, Q, K en A zijn de lagere waarde symbolen, maar de hogere waarde daarvan zijn alle thema gerelateerde en beschikken over een slang standbeeld, een gouden masker, een groen hoofddeksel, een adelaar, Montezuma's vrouw en Montezuma zichzelf als de best betalende symbool. De wild is een piramide en de functie is geactiveerd door het grote wiel scatter.

Free Spins

Er is slechts een bonus feature in dit spel, maar het kan lucratief zijn als je geluk hebt. De gratis spins worden geactiveerd door de aanvoer drie of meer van de wiel scatter symbolen ergens op de rollen. Het wiel zal nu draaien om het aantal ronden toegekend, en een nummer drie tot vijfentwintig bepalen. Bij elke spin, zal een ander wiel een multiplier voor elke winst vast stellen en als je slechts twee of meer van de scatter symbolen hebt tijdens de functie, zal er meer spins je toevallen. Dat aantal spins wordt mede bepaald door een spin van het wiel.

Montezuma Online Tips

De gratis spins worden geactiveerd door scatter symbolen dat betekent dat u kunt zo veel of zo weinig winlijnen spelen als je wilt en nog steeds dezelfde kans om ze te activeren. Prijzen zullen uiteraard verhoudingsgewijs minder zijn.

Speel voor echt geld