De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Kiss

Kiss

De band 'Kiss' is een van de meest iconische namen in de geschiedenis van de Amerikaanse rock muziek; in 1973 in New York opgericht en geleid door de enige echte Gene Simmons, Kiss kostuums en optredens zijn altijd memorabel en deze online gokkast van WMS Gaming is bedoeld om een ​​deel van die opwinding aan het rollen te brengen.

Colossal Reel Set

Het eerste wat je opvalt dat ongeveer Kiss is dat het beschikt over twee afzonderlijke rollen op het scherm; aan de linkerkant is een vrij standaard vijf rollen setup, terwijl aan de rechterkant is wat WMS noemt het Colossal Reel Set. Deze bestaat uit vijf rollen, maar ook twaalf zichtbare rijen. De twee sets van de rollen zijn niet gekoppeld, maar bieden een totaal van 100 winlijnen.

Gene Simmons beroemde tong

De lage waarde symbolen zijn de J, Q, K en A, terwijl de hogere waarde daarvan zijn een Kiss badge, een gitaar, een rood hoofd (bandlid), en Gene Simmons beroemde tong. Er is een wild symbool dat alle vier de bandleden en een Kiss symbool dat de bonusronde triggered bevat. Beide rollen ook beschikt over een aantal bandlid karakters die een aantal plaatsen moeten dekken op een rol.

Free Spins

Free spins zijn beschikbaar op deze gokkast en ze zijn veroorzaakt door de aanvoer drie, vier of vijf van de Kiss symbolen op rollen een, drie of vijf van beide rollen sets. Dit geeft je recht op het volgende:

  • Drie symbolen - 8 gratis spins + 2x vermenigvuldiger
  • Vier symbolen - 12 gratis spins + 5x multiplier
  • Vijf symbolen - 20 gratis spins + 20x multiplier

Wild Functie

Hoewel we hierboven gezegd hebben dat beide rollen onafhankelijk van elkaar opereren, dat is niet helemaal waar; je kunt aangrenzende wild symbolen op een rol in standaard gameplay laten draaien, de bijbehorende rol zal ook volledig in een wild veranderen in de Colossal Reel Set.

Speel voor echt geld