De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Fire Queen

Fire Queen

WMS Gaming is een online gokkasten ontwikkelaar met een creatieve lijn in games. Terwijl ze de neiging hebben grafisch vergelijkbaar te zijn, is de structuur van de winlijnen regelmatig gewijzigd. Neem een ​​kijkje op Zeus III voor een goed voorbeeld, en dat is het geval met Fire Queen. We zullen uitleggen hoe de betaallijnen werken een beetje verder naar beneden op deze pagina dus lees verder voor meer informatie.

100 Winlijnen gokkast

Zoals je kunt zien, Fire Queen is in wezen een vijf rollen en 100 winlijn spel. Ongeacht of die winlijnen schuiven tussen 50 verbonden met de bovenste twee rijen en 50 verbonden met de onderste twee. We weten niet echt veel over de Fire Queen, maar ze lijkt in staat om het vuur gooien over naar believen. De belangrijkste symbolen zijn gerelateerd aan het thema een of andere manier en beschikken over een paarse hanger, een bloeiende bloem, een vlammend paard, een kaars, een rode drankje, een ring en een feniks. Fire Queen zelf is het wild symbool en dan is er een scatter symbool dat een soort van feniks kristallen bol is.

Free Spins

Er zijn twee verschillende niveaus van de gratis spins om hier te winnen en is als volgt:

  • Vijf Spins - u kunt dit activeren door de aanvoer elke vier bijpassende symbolen in het bovenste of onderste gedeelte van de eerste twee rollen; het kan ook worden gewonnen door de aanvoer de scatter symbolen op elk van de drie rechtse rollen. Er is geen extra multiplier in verband met deze bonus.
  • Twintig Spins - dit wordt veroorzaakt door de aanvoer van vier bijpassende symbolen in een van de twee meest linkse dozen en drie scatter symbolen op de drie rechterhand rollen. Het is moeilijk om te winnen, maar je zult een multiplier van 100x de winst te ontvangen.

Met beide sets van de spins, zal de symbolen die de functie geactiveerd worden vast gezet voor de duur van de ronde. Daarnaast zal elke wild die land op de rechterkant op rollen zich uitbreiden naar alle posities op die rol om deze te bedekken. Meer spins kunnen gewonnen worden tijdens deze ronde.

Fire Queen Online Slot Tips

De winlijnen worden vastgesteld, zodat wij zeer weinig kunnen bieden op het gebied van advies, maar om het meeste uit uw gaming ervaring te maken, houdt het geluid aan voor de dramatische muziek.

Speel voor echt geld