De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

X-Men

X-Men

X-Men de 25 winlijnen gokkast van Playtech kan worden gespeelt met een ​​maximum van 10 munten per winlijn. U kunt 1.250,00 munten spelen op max en de jackpot staat op 10.000 munten. De op een na hoogste prijs is 5000. Het spel wordt gespeeld in twee modi - Heroes and Villains. Het spel is beschikbaar in de demo-modus, het spelen met echt geld is ideaal aangezien het spel vier progressieve jackpot prijzen biedt. Tal van gratis spins en een heleboel kansen om te winnen.

Bonus Rondes op Playtech's X-Men Gokkast

Een 'Wild' logo is de wild voor het spel, terwijl het X-Men-logo het scatter symbool is. De wild vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de scatter X-Men logo om een ​​winnende combinatie te maken. Als u  twee of meer Wild symbolen hebt op uw actieve winlijn, biedt het spel een aparte uitbetaling.

De Wild Bonus wordt geactiveerd in dezelfde staat en betaalt wanneer de "afzonderlijke uitbetaling" lager is dan het bedrag van uw Wild die u wint. De Scatter Bonus wordt geactiveerd wanneer u twee of meer X-Men logo's op de winlijn tevoorschijn komen. U wordt beloond met een bedrag dat de scatterscore vermenigvuldigd met de totale inzet.

Helden Modus

Op de landing drie of meer X-Men logos zal de Heroes-modus (helden modus) van het spel actief worden en de Unlimited Gratis Spins worden geactiveerd. De bonus ronde gaat verder met een onbeperkt aantal gratis spins tot Magneto verschijnt op de derde rol. Dit initieert de Villain-modus van het spel, die geeft slechts acht gratis spins. U kunt echter terug naar de Heroes modus door de aanvoer van Professor X op rol drie en geniet van onbeperkt gratis spins.

Villain Mode (Magneto)

Terwijl de bonus ronde begint in de Heroes modus, de Villain (boeven) mode eindigt wanneer u van de acht gratis spins opgemaakt hebt. Uw winst wordt verdubbeld en betaald voor elke winnende combinatie. Een mooie run van geluk en je kunt winnen door te schakelen tussen de Hero en Villain modes.

Het spel start de X-Feature bonus als je alle vijf superhelden op de vijf posities op rollen twee hebt. De X-functie vermenigvuldigt direct uw rollen inzet met vijf en betaalt deze ook uit. De functie kan echter alleen worden geactiveerd tijdens de normale spins.

Marvel progressieve jackpot

De game beschikt ook over de Marvel progressieve jackpot die wordt willekeurig geactiveerd en biedt u de mogelijkheid om ten minste één van de vier prijzen te winnen - de Super Power, de absolute macht, Extra Power en Power prijzen. Idealiter hoe hoger je inzet, des te  hoger zijn uw kansen op het me naar huis nemen van een jackpot.

Speel voor echt geld