De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Iron Man 2

Iron Man 2

Word lid van Iron Man zijn team in zijn zoektocht om de criminaliteit uit te roeien en hem helpen de Black Widow en Whiplash te verslaan in de ultieme krachtmeting. Volg Tony Stark tijdens zijn ongelooflijke reis en zie de Marvel comic komen tot leven komen in deze fantastische gokkast. Speel Iron Man 2 en pak je een kans om te winnen en de Marvel Progressive Jackpot te krijgen, bestaande uit vier mysterie progressieven. Power, Extra Power, Super Power en Ultimate Power.

Scala aan inzetmogelijkheden,

Net als bij andere nieuwe titels ontwikkeld door Playtech, wordt Iron Man twee geleverd met een ongelooflijk scala aan inzetmogelijkheden, waardoor de high-rollers in kunnen zetten maar liefst € 1250 per enkele spin. Amateur gamers hoeft zich geen zorgen te maken als minimale inzet slechts € 0,25 is. Het beste ding hier is dat beide sets van de spelers kunnen genieten van deze verleidelijke videoslot gebaseerd op de Iron Man comic en superheld film.

Speel Iron Man

Iron Man kan een superheld zijn, maar hij heeft jouw hulp nodig om zijn aartsvijand Whiplash en Black Widow te verslaan. Zie dat 25 lijnen worden geselecteerd als standaard, alleen de muntwaarde kun je kiezen en draai om te beginnen met spelen. Autoplay-functie is ook beschikbaar en het laat u kiezen voor het aantal draaien dat actief zal zijn. Controleer de uitbetalingstabel om te zien hoeveel je in staat bent ​​om te winnen, afhankelijk van de overeenstemmende combinatie en bijhouden van de vier progressieve jackpots gelegen op de links en rechtse hoek.

Hoe te spelen

Reguliere symbolen zijn onder andere Robert Downey Jr. als Tony Stark, Scarlett Johansson als Black Widow, Mickey Rourke als Whiplash, Iron Man en enkele andere robots, terwijl S.H.I.E.L.D Agentschap logo fungeert als Wild en Iron Man 2 logo vertegenwoordigt de Scatter. Drie of meer scattersymbolen leiden tot 10 gratis spins met een initiële 2x vermenigvuldiger, terwijl Energy Reactor fungeert als een extra Wild en het verhoogt de multiplier bedrag tijdens de bonusronde. Marvel progressieve jackpots bestaat uit vier afzonderlijke potten en het wordt geactiveerd willekeurig, ongeacht de inzet.

Speel voor echt geld