De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Fantastic Four

Fantastic Four

Fantastic Four is een 5 rollen 50 winlijn video slot door Playtech aan u aangeboden. Het is een Marvel-serie gokkast spel en is verbeterd dan de vorige 25 winlijn versie. Het is gebaseerd op de Marvel comic book heroes als u, Mister  Fantastisch, Human Torch, The Thing en Invisible Woman zult zien. De jackpot is verbeterd die nu 10.000 munten biedtals je 5 Fantastic Four wilde symbolen hebt. U kunt spelen vanaf slechts 50c om zo veel als € 250 per draai.

Gratis Spins

De Fantastic Four gokkast heeft 4 verschillende functies binnen de functie grats spins het symbool om naar uit te kijken is het Aarde symbool als 3 van hen op de rollen verschijnen wordt de functie geactiveerd. Je zal beginnen met 12 gratis spins en dan zul je de 4 functies te zien krijgen. De juiste functie zal worden geactiveerd, afhankelijk van welke held verschijnt op rol 3.

Mini functies

  • Mr Fantastic - als hij beslaat de gehele midden / 3 rollen, zal je beloond worden met 4 extra gratis spins. Mr Fantastic zal ook een groeiende wild worden.
  • Invisible Woman - wanneer Invisible Woman breidt uit naar het midden / 3 rollen, krijgt men 4 extra gratis spins. De multiplier waarde zal stijgen met 1 elke keer dat ze verschijnt.
  • Human Torch - wanneer Human Torch beslaat de gehele 3e rol, krijgt u 4 extra gratis spins - de eerste rol zal dan worden gedekt door Human Torch. 
  • The Thing - als The Thing de hele 3 rol overneemt, krijgt u een extra 3 gratis spins. Als The Thing verschijnt, wordt het een plakkerige wild en blijft op zijn plaats voor de gratis spins.

Conclusie

Uit de mini functies, speel ik heel graag zowel de Human Torch en The Thing functies. Ik ben erin geslaagd om mijn grootste overwinningen uit The Thing functie te halen als ik een paar kleverige wilds kreeg  wat resulteerde in een enorme uitbetaling. Fantastic Four is misschien niet het nieuwste Marvel slot geproduceerd door Playtech, maar het is uniek en behoudt zijn charme.

Speel voor echt geld