De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Daredevil

Daredevil

De Marvel superhelden serie hebben een aantal spannende films uitgebracht in de afgelopen jaren, maar een die misschien niet zo goed werd ontvangen was Daredevil. Ben Affleck speelde onze held, verblind in een radioactief ongeluk, maar die gebruik maakt van zijn andere verhoogde zintuigen om misdrijven te verijdelen en zoeken naar wraak voor de moord op zijn vader.

Herkenbare Gokkast

Playtech is het bedrijf achter de Daredevil online gokkast en dus het lijkt op hun andere Marvel slots. Met strakke lijnen en grote duidelijke symbolen. Spelers zullen bekend zijn met de speelkaart symbolen die de lagere waarden vertegenwoordigen, maar de hogere waarde symbolen zijn allemaal thema gerelateerd. We hebben nunchucks en Japanse dolken, Kingpin, Elektra, Bullseye en Daredevil zelf. Onze held is de wild en er is een dubbele D-symbool als de scatter.

Bullseye Functie

De Bullseye is een mooie innovatie die het spel een beetje meer interactief maakt; er is een drijvend doel op de rollen waar je meer dan een symbool voor elke draai kunt plaatsen. Als het Bullseye karakter land onder de doelgroep laat die u winnen 3x uw totale inzet. Als u geen nieuwe plek voor de doelgroep wil halen zal het blijven waar u het verliet.

Daredevil Bonus Spel

Dit is het belangrijkste bonus spel en wordt geactiveerd door de aanvoer drie Daredevil scatter symbool ergens op de rollen; na elke spin zal Daredevil willekeurig veranderen tussen 0 en 4 symbolen (wilds) om meer winnende combinaties mogelijk te maken. Meer gratis spins kunnen gewonnen worden binnen het bonusspel voor onbepaalde tijd.

Marvel Jackpot

Playtech progressieve Marvel gokkasten jackpot is altijd een vermelding waard en het wordt willekeurig geactiveerd, hoewel hoe hoger je inzet des te meer kans je hebt van het spelen van de jackpot spel. Er zijn vier niveaus van jackpot als volgt - Power, Super Power, Extra Power en Ultimate Power.

Conclusie

Daredevil gokkast is zeker beter dan de film en het voldoet aan de hoge normen die door Playtech andere Marvel gokkasten gesteld zijn. Als u andere Marvel gokkasten hebt gespeeld dan zul je vrij veel weten wat te verwachten. Minimale weddenschappen zijn € 0,10 per winlijn en het is mogelijk om te spelen met inzetten van € 1.000 per spin op de max bet optie.

Speel voor echt geld