De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Wild Catch

Wild Catch

Wild Catch, Zeevissen is misschien wel de sport van echte mannen; vroeg opstaan, laadt de boot met bier en broodjes en ga er op uit op de golven van de zee in het licht met de optimistische hoop op grote geldwinsten. Wild Catch is een fantastisch uitziende online gokkast van Microgaming, die dat thema ter hand neemt en ermee een top gokkast heeft gemaakt, waardoor de speler twee bonus features op de koop toe krijgt.

Vissersboot vol met geld

Wild Catch is een vijf rollen videoslot met 243 manieren om te winnen. En de rollen weet te laten draaien onder een scène die een kleine vissersboot op zee met zijn onverschrokken vissers aan boord laat zien. De symbolen zijn allemaal scherp getekend en de lagere waarde daarvan zijn 9, 10, J, Q, K en A.

Hogere waarde symbolen zijn allemaal thema gerelateerde en zo van lage tot hoge waarde die we hebben een humoristische wijze gemerkt weegschaal, een inktvis, de vissersboot en een trofee uitgereikt voor de grootste vis te vangen. Er is een zwaardvis wild symbool dat de mini-game activeert en de scatter is voorzien van onze visser in een reddingsboei.

Bonus Functies

Het is altijd goed om twee bonus games in een gokkast hebben en ze zijn als volgt:

  • Landing van drie van de zwaardvis wild symbolen zal leiden tot deze mini-free spins en je zult worden toegekend vijf spins met alle prijzen onder voorbehoud van een 3x vermenigvuldiger.
  • Het goede nieuws is dat elke keer dat u een winnende combinatie hebt die het wild (zwaardvis) een extra draai worden toegekend, zodat dit als een lucratieve bonus spel kan worden gezien.

Scatter Feature Free Spins

wilde vangst scatterMore free spins zijn beschikbaar in de Scatter Feature en de landing drie, vier of vijf van de visser / reddingsboei scatters zal je respectievelijk wint 10, 15 of 20 spins.

Speel voor echt geld