De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Untamed Giant Panda

Untamed Giant Panda

Untamed Giant Panda is een van de online gokkasten van Microgaming, het bedrijf is al verantwoordelijk voor toppers als Untamed Wolf Pack en Untamed Bengal tiger. Fans van deze bijzondere slots zullen daarom goed op de hoogte zijn van wat te verwachten van deze versie.

De reuzen panda

Dus in plaats van thema op wolven in Noord-Amerika of Bengaalse tijgers in India, bij deze gelegenheid reizen wij naar China om de reuzenpanda, een van bedreigde diersoorten in de wereld te bezoeken.

Dit slot heeft vijf rollen en 243 manieren om te winnen en het is allemaal in een weelderige, stomende bamboebos neergezet. Alles is groen met uitzondering van de dunste wollen aan de hemel zichtbaar door het kreupelhout. De belangrijkste symbolen worden vertegenwoordigd door een bergachtig landschap, een solitaire panda zittend op de grond, een panda welp en de reuzenpanda zelf. 10, J, Q, K en A de lage waarde symbolen.

Speciale symbolen zijn als volgt:

  • Untamed Giant Panda Wild - wild symbool dat ook activeert de Collect A Wild bonus feature
  • Panda Eye Scatter - triggers de gratis spins ronde

Verzamel een Wild

Als je kijkt net onder elke rol in het basisspel zie je vier kleine vakken; Deze beginnen leeg, maar elke keer dat u een wild symbool op de rollen heeft zal een van de vakjes eronder vullen. Als alle vier zijn gevuld zal de rol volledig wild draaien en je zult vier gratis spins krijgen. Het is ook mogelijk om meerdere rollen volledig wild te hebben tegelijkertijd als je geluk hebt.

Free Spins

De gratis spins worden geactiveerd door de aanvoer van drie of meer van de Panda Eye scatter symbolen en voor dat krijgt  men tien gratis spins. Tijdens deze ronde zullen geen wilds landen maar zullen bevriezen in de plaats op de rol voor de duur van de functie.

Speel voor echt geld