De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Throne of Egypt

Throne of Egypt

Throne Of Egypt van Microgaming lijkt een vertrouwde gokkast omdat hij samenkomt met een klein genre van online slots met het Oude Egypte als het thema. Lees verder om erachter te komen of er iets is om dit spel te onderscheiden van soortgelijke thema slots.

Het oog van Horus

Throne Of Egypt heeft eigenlijk genoeg om aan te bevelen, maar laten we beginnen met de basics. Het beschikt over vijf rollen en vijfentwintig winlijnen en de rollen worden omlijst door de kolommen aan beide kanten, terwijl het oog van Horus zichtbaar is aan de bovenkant.

Er zijn tal van Egyptische symbolen waaronder gouden mestkevers, schatkisten, sierlijke vazen ​​en verschillende goden. Waarvan sommige optreden in diverse vergelijkbare thema slots eerder gemaakt. logo van de game is het wild symbool, de brandende vlam is de scatter en het oog van Horus is het bonus symbool.

Gestapelde Wilds

HEt Throne Of Egypt wild symbool kan worden gestapeld op alle rollen en dat betekent dat de symbolen kunnen worden weergegeven bovenop elkaar, waardoor de speler meer potentiële winnende combo's heeft.

Free Spins

De vlam scatter symbool op rollen één en vijf zal je belonen met vijftien gratis spins; dat is een fatsoenlijk bedrag om toe te voegen aan het plezier, alle winsten aangevoerd tijdens deze fase worden verdubbeld. Deze functie kan ook opnieuw worden geactiveerd door de aanvoer van meer scatters op de juiste plaats.

Bonus kamer

Dit is het spel haar de grote bonus feature en je kunt deze activeren door de aanvoer van het Oog van Horus symbool op rollen twee, drie en vier. U kunt het grootste deel van dit spel spelen met het maximum aantal winlijnen en proberen om waarde toe te voegen aan de weddenschap wanneer deze leiden tot de bonus features. Als je krap bij kas bent zal de scatter symbolen nog steeds leiden tot de mogelijkheden, zelfs als je het aantal winlijnen wenst te verlagen.

Speel voor echt geld