De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

U bent vast al vertrouwd met het bereik van de Marvel superheld-thema gokkasten van bedrijven zoals Playtech en Cryptologic, maar het is Microgaming, die de rechten voor de productie van The Dark Knight Rises heft onderhandeld. Batman is natuurlijk een DC Comics creatie en een flagship personage uit deze studio en dit slot is gebaseerd op de 2012 Warner Bros film.

The Dark Knight Rises

Deze gokkast is een bonus actievolle game die vijf rollen en 243 manieren om te winnen is heeft; het heeft een glorieus sombere sfeer wat recht is in overeenstemming met de meer recente Batman films. Dit is niet een vrolijk spel, maar het is van zodanige kwaliteit dat het moeilijk is om het spelen te stoppen. De belangrijkste symbolen zijn Batman, Bane, Cat Woman, John Blake, Miranda Tate en commissaris Gordon terwijl de lagere waarde daarvan zijn J, Q, K en A. speciale symbolen zijn de bom scatter en een Dark Knight Rises logo wild.

Free Spins Accumulator

De gratis spins ronde wordt hieronder beschreven, maar het aantal gratis spins die u ontvangt, wordt bepaald door de uitkomst van gevechten tussen Batman en Bane. Tijdens het basisspel zullen ze af en toe een vechtpartij hebben  over het scherm, het winnen van spins en multipliers wordt bepaald door de slagen op elkaar. Grote aantallen gratis spins kunnen worden verzameld op deze manier.

Free Spins

Om deze bonus te activeren is al wat je nodig hebt om drie van de bom scatter symbolen ergens op de rollen te ontvangen. Je krijgt nu de kans om Bane of Batman gratis spins te kiezen. MEt deze gratis spins kunt u veel extra beloningen winnen.

Expanding Wild

Land een wild op de rol drie dan het zal uitbreiden naar de hele rol om deze te bedekken, wat leidt tot veel meer winstkansen.

Speel voor echt geld