De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Sweet Harvest

Sweet Harvest

Het oogsten van een gewas zou niet normaal lijkt voor de hand liggende keuze voor een online gokautomaat zijn. Sommige groenten zijn natuurlijk spannender dan anderen, maar om het even welke goed genoeg is om te voorzien in dit slot van Microgaming? Lees verder om erachter te komen.

Terug naar het plaateland

Sweet Harvest is een vijf rollen en twintig winlijnen videoslot die gesitueerd is in een soort van idyllische locatie op het platteland; weelderige velden strekken zich uit over heuvels in de verte en deze gokkast beschikt over een scala van prachtige fruit. Dit spel ziet er zeker mooi uit en er is een schelle soundtrack om u geïnteresseerd te houden.

Belangrijkste symbolen op de rollen worden vertegenwoordigd door de mensen die werken op de boerderij. De boer met een mand met fruit, een soort cowboy karakter met een gespierde torso en dochter van de boer, een jonge, wonderbaarlijke dame die uit haar BH knapt. Dit is een sexy boerderij! Er zijn ook suikermaïs en pompoenen en 10, J, Q, K en A zijn de lagere waarde symbolen. Het scatter symbool is een grote, rode schuur en het Sweet Harvest logo is de wild.

Gratis Spins

Twaalf zoete gratis spins zijn verkrijgbaar in Sweet Harvest als je drie, vier of vijf van de schuur scatter symbolen hebt; een leuke animatie vindt plaats in de stal als het jonge paar knuffelen in het raam boven terwijl de boer naar hen zoekt.

Als je de gratis spins ronde speelt en de twee jonge personages om weet te zetten in wilds kunnen deze ook verschijnen gestapeld op de rollen. Als ze allebei combineren tot een winnende winlij zal het de moeite waard zijn een 2x vermenigvuldiger te krijgen.

Free spins kunnen opnieuw worden geactiveerd tijdens het spelen van deze ronde en bovendien als je in het basisspel, landing strooit op spoelen één en twee zal leiden tot rollen drie, vier en vijf opnieuw wordt gesponnen als free spins niet won de eerste keer.

Scatters

Als je twee van de scatter symbolen heb tijdens het spelen van deze ronde krijg je een leuke animatie van de boer die achter de jongere kerel rond de boerderij rent terwijl zijn dochter horloges uit het schuur raam gooit.

Harvest Bonus

Dit is het spel van de tweede bonus en als je de Harvest bonussymbolen kunt laten landen op rollen twee en vier wordt u beloond met een willekeurige geldprijs.

Speel voor echt geld