De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Spring Break

Spring Break

Spring break| Microgaming, praktisch gesproken is Spring alleen de naam voor de pauze, die universiteiten geven hun leerlingen rond Pasen (USA). In werkelijkheid zijn de meeste van ons zich bewust van de Amerikaanse traditie die ervoor zorgt dat de studenten naar een zonnig strand gaan voor hun pauze om grote hoeveelheden alcohol te drinken en een goede tijd te hebben. Dat is het thema van de Spring Break, deze kleurrijke online gokkast van Microgaming.

Een van de oudere Microgaming gokkasten

Spring break speelt men over vijf rollen en negen winlijnen en dit is een van de oudere Microgaming gokkasten wat betekent dat het hele scherm gebied wordt ingenomen door vijftien grote symbolen. Die symbolen zijn een amusante reeks spring-break gerelateerde items en beschikken over een ijs lolly, sommige bieren, veel verschillende types van junk food, een paar-schaars geklede zonaanbidders en een surfer. Er is een Spring Break wild symbool dat je winst zal verdubbelen als het bijdraagt ​​aan een winnende combinatie en er is ook een scatter Beach Party symbool dat de belangrijkste functie activeert.

Beach Party Free Spins

Er is eigenlijk maar een extra feature in voorjaarsvakantie hier is de naam van het spel de gratis spins. Deze worden veroorzaakt door de aanvoer drie of meer van de Beach Party scatter symbolen ergens op de rollen.

U krijgt een scatterscore prijs in ontvangst nemen en je krijgt ook vijftien gratis spins; tijdens deze spins zal elke overwinning worden verdrievoudigd en het extra goede nieuws is dat het ook mogelijk is om opnieuw te activeren: door de aanvoer drie scatters.

Gok functie

Als u graag een extra gok wilt maken kunt u op de juiste knop onder de rollen na elke winst klikken. Je krijgt nu de kans om te verdubbelen of verviervoudigen van je winst door de juiste te raden van de juiste kleur of het pak van de volgende kaart die wordt getrokken.

Speel voor echt geld