De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Shoot

Shoot

Lang geleden, in 1969 het tijdschrift Shoot! ooit begonnen met het publiceren van voetbal nieuws; Het had betrekking op alle aspecten van het Engels en Schotse voetbal en op z'n hoogtepunt zijn meer dan 100.000 exemplaren per week verkocht. Het is nu een 'app alleen'. Maar het is een iconische status voor voetbalfans van een bepaalde leeftijd wat betekent dat het een groot thema voor een online gokkast is. Microgaming heeft fantastisch werk geleverd van het brengen van die stijl van 1970 om de rollen te laten draaien.

Voetbalkaartjes ruilen

Shoot (Schieten)! maakt ook gebruik van de trend voor ruilkaarten, en dat is een geweldige aanvulling op deze gokkast die vertrouwd overkomt bij degenen die kinderen waren in de jaren 1970 en 1980.

Het is een vijf rollen en vijftig winlijnen slot die gebruik maakt als het symbool van een aantal klassieke trading cards met inbegrip van Kevin Keegan, Johann Cruijff, Diego Maradona, George Best, Pele en Franz Beckenbauer. Andere symbolen zijn een vleespastei en een rammelaar. Zoals je zou verwachten van de geluidseffecten zijn die voorzien van tal van gejuich geluiden. Speciale symbolen zijn een bonus scatter met twee spelers en een Shoot! tijdschrift wild.

Trade 'Em Bonus

De Trade 'Em-functie wordt geactiveerd vanuit het basisspel door de aanvoer drie, vier of vijf van de bonus symbolen ergens op de rollen. Je krijgt nu vier bonussen uit een reeks van twaalf spelerskaarten halen. Geldprijzen zijn hier beschikbaar, maar je moet ook op zoek naar wat het spel oproept 'second level bonussen'.

Kies de juiste kaart hier en je kunt gratis spins krijgen om te spelen samen met de Magazine Bonus. Als je geluk hebt en kiest een van die kaarten ga je rechtstreeks naar die spelronde. De resterende keuzes wordt voltooid wanneer het tweede niveau ronde voorbij is.

Magazine Bonus

Net als bij de Trade 'Em bonus, zult u worden gepresenteerd met twaalf magazines, maar hier krijg je om verder te gaan een keuze en het onthullen van prijzen tot je een rode kaart weet te vinden. Twee van deze kaarten behoren tot de tijdschriften en ze betekenen een onmiddellijke einde aan dit bonus spel.

Speel voor echt geld