De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Secret Santa

Secret Santa

Het hoeft echt geen kerst te zijn om de Secret Santa gokkast van Microgaming te gaan spelen, sterker nog met deze gokkast is het het hele jaar door eerste en tweede kerstdag. Secret Santa heeft enkele fantastische graphics tegenover de vijf rollen en 1024 winlijnen. Zoveel winlijnen betekent dat je wint met bijpassende symbolen in aangrenzende kolommen in plaats van in specifieke patronen.

Hollywood-achtige soundtrack

Besneeuwde huizen en velden vormen de achtergrond van de rollen en er is een Hollywood-achtige soundtrack die de game die het  een beetje cheesy maken voor sommigen, maar het is toch een aangewezen gokkast om veel op te winnen.

De belangrijkste symbolen

Secret Santa is verrassend omdat er een reeks van pictogrammen van Kerstmis zijn die deel uitmaken van de belangrijkste symbolen en deze omvatten o.a. een kerst pudding, een kalkoen, kerst kousen, een open haard, cadeaus onder een boom en de Kerstman zelf. De Secret Santa symbolen is wild en er is een Christmas cracker scatter symbool dat betaalt in elke positie. Er zijn geen bonus symbolen in dit spel, want die functie willekeurig wordt toegekend.

Geheime Kerstman Bonus Game

Zoals we de zojuist genoemde symbolen hebben uitgelegd, worden de zeven bonussen willekeurig toegekend en je ziet ze groot aanwezig op het scherm waarop uw bonus als volgt wordt gegeven:

  1. Wild Reels - drie rollen worden omgedraaid volledig wild en de prijzen voor die draai herberekend.
  2. Wild Boost - alle symbolen van één type zal wild worden gedraaid en de uitbetaling herberekend.
  3. Scatter Spree - alle symbolen fungeren als scatter, wat betekent dat zolang er minstens drie op het scherm, zullen zij een uitbetaling waard zijn.
  4. Mystery Multiplier - je winst zal worden vermenigvuldigd met een maximum van 10x.
  5. Rolling Reels - de symbolen die de winnende combinatie vormen zullen verdwijnen, waardoor meer symbolen op zijn plaats te vallen. Elke nieuwe winst verhoogt de vermenigvuldiger door 2x tot maximaal 12x.
  6. Onstuimige Wilds - de rollen zullen respinnen en vier extra wilds zullen in willekeurige locaties worden toegevoegd.
  7. Free Spins - u ontvangt vijf gratis spins met alle winsten verdrievoudigd.

Five of a Kind

Als u een winnende combinatie van vijf symbolen (exclusieve wilds of scatters) heeft, zult u worden uitbetaald en dan zult u zien dat de symbolen zullen veranderen in een willekeurige reeks van bijpassende symbolen.

Speel voor echt geld