De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Playboy

Playboy

De Playboy video gokkast is een Microgaming-aangedreven spel met 5 rollen en 243 manieren om te winnen. Op basis van het Amerikaanse mannenblad die werd opgericht door Hugh Heffner terug in de jaren 1950, is Playboy uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk. U kunt spelen vanaf slechts 30c per draai of zo weinig als € 15 per draai.

Playboy bunnies

De symbolen laten enkele van de Playboy bunnies zien die zijn voorzien in de functie Playboy Club. U kunt deze activeren d.m.v. de gratis spins functie door het verkrijgen van 3 of meer Tijdschriften symbolen ergens op de rollen. Het heeft 4 gratis spins niveaus met uw vooruitgang gemarkeerd in de tracking bar. Het heeft een jarenlange geheugen dus er is genoeg tijd om alle functies te spelen. Zodra u de functie weet te activeren (5 keer), een nieuw niveau is ontgrendeld. Als je speelt, zal je 3 Tijdschriften symbolen krijgen die u extra gratis spins geven.

5x multiplier

Als eerste de Kimi bonus, u zult 10 gratis spins met een 5x multiplier krijgen. De Sofia bonus is ontgrendeld zodra u de Playboy Club functie weet te activeren (5 keer) en geeft je 15 gratis spins met de Running Wilds functie. Een Wild symbool stapel wordt gemaakt voor elke vrije spin als het Playboy-logo verschijnt met de wild symbool stapel die groeit met meer dan 1 symbool per rol.

Oplopende multiplier

Dan is er de Ashley bonus die je kunt spelen als je eenmaal de Playboy Club functie weet te activeren (10 keer). U wordt beloond met 20 gratis spins met Rolling Reels functie. Wanneer u een winnende combinatie, de verantwoordelijke symbolen exploderen om te worden vervangen door nieuwe symbolen. Dit geeft u de mogelijkheid om meerdere keren te winnen met een draai! De multiplier kan oplopen tot 5x per draai!

Playboy club

Ten slotte moet je de Jillian bonus spelen als je eenmaal tot de Playboy Club bent toegelaten (15 of meer keer). U ontvangt 25 gratis spins met de functie om een wilde nacht te krijgen. De functie Wild Night wordt geactiveerd in het wilde weg en draait maximaal 5 rollen wild per free spin. Net als bij de Wild Desire functie in Immortal Romance, kunnen grote winsten afkomstig zijn uit dit spel!

Speel voor echt geld