De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Loose Cannon

Loose Cannon

Loose Cannon| Microgaming. Alles wat piraten omvat moet worden verbeterd door de verschijning van deze scheurbuik schurken, tenzij je natuurlijk een echte zeevarende bent. We hebben een paar piraten-thema online gokkasten in het verleden al eerder beoordeeld en nu hebben wij het genoegen Loose Cannon te bekijken, het is gemaakt door Microgaming en het bevat twee aparte bonus functies.

243 manieren om te winnen

Loose Cannon heeft vijf rollen en 243 manieren om te winnen dat is eigenlijk gewoon een manier om je te ontdoen va die eeuwige saaie winlijnen. Echter om te winnen moet je dezelfde symbolen in aangrenzende rollen vanaf de linkerkant weten te krijgen. Een ongeleid projectiel is de wild symbolen omvatten een brace van pistolen, wat rum, een schatkaart, een schatkist, een aap met een kanonskogel, vrouwelijke en mannelijke piraten en het Loose Cannon logo. Het wild symbool is een piratenschip en dan is er een kompas / octopus scatter die de belangrijkste functie activeert.

Wild Stack

Als je het piratenschip wild symbool kan laten verschijnen op rol drie zal het repliceren naar om de hele rol te bedekken. De schepen op deze symbolen zal nu een volley van kanonskogels afvuren in de lucht en een aantal van hen zal op andere posities op de rollen vallen. Zij zullen ook wilds geworden, de rollen worden opnieuw geëvalueerd en hopelijk zorgen deze voor een grote uitbetaling.

Free Spins

Het ongeleide projectiel scatter symbool verschijnt alleen op rollen een, drie en vijf, maar als het je lukt om dat resultaat te bereiken dan zul je vijftien gratis spins krijgen. Het extra voordeel is dat alle winsten tijdens deze spins kunnen worden gevormd van rechts naar links en naar rechts en links en de spins kunnen ook opnieuw geactiveerd door de aanvoer van meer scatters in de juiste plaatsen.

Conclusie

Dit is is een goed uitziend slot met alle passende-piraat-gerelateerde geluidseffecten. De twee bonus functies zijn leuk om te zien maar in onze ervaring is het een stuk makkelijker om de gestapelde wilds dan de gratis spins te activeren.

Speel voor echt geld