De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Karate Pig

Karate Pig

Karate Pig wordt u aangeboden door Microgaming en heeft 5 rollen en 40 winlijnen het is gebaseerd op een Japanse varken dat vele talenten heeft zoals een muzikant, karate kampioen, filosoof, woeste samurai en sushi chef-kok heeft. U kunt spelen van zo weinig als 40c per spin om zo veel als € 20 per spin. Speel hem hier gratis.

Gestapelde wild symbolen

Karate Pig is voorzien van gestapelde wild symbolen, een zeer lonende Free Spins bonus en de Bonus scatter die een multi-level bonusspel activeert. In de eerste plaats gaan wij naar de Free Spins bonus kijken. Hiermee kunt u de toegang krijgen tot 2 Gold Coin symbolen op rol 1 en 5. U krijgt 15 gratis spins met een 2x vermenigvuldiger wat betekent dat alle winsten worden verdubbeld. Deze functie kan zeer lucratief zijn omdat de hoofdprijs die in de aanbieding is een ongelooflijke € 80.000 behelst!

Multi level bonus spel

Dat is niet alles de beste eigenschap van Karate Pig's is het multi-level bonus spel dat bekend staat als de Karate bonus funvtie. Om dit te activeren, moet je 3, 4 of 5 Bonus Pig symbolen hebben. U wordt dan gepresenteerd met 2 opties: de Pork Chop Bonus of de Hammer Bonus. Beide bonus rondes zijn 'pick me' functies waar u moet kiezen uit 6 opties om geldprijzen te onthullen. Als je een 'pick' (keuze) te maken, zal Karate Pig pronken met zijn talenten.

Karate banden

U zult ook merken dat er 7 karate banden zijn elke keer dat je de Pork Chop Bonus of Hammer Bonus speelt zul je een karate band ontvangen. Als je eenmaal al 7 banden hebt in de reeks (in principe een keer uitgegroeid tot een zwarte band). Zult u dan in staat zijn om de Final Showdown bonus te spelen. Dit is een 3-ronde strijd tussen de Karate Pig en zijn tegenstander (ziet eruit als een soort van Stier). Indien de Karate Pig wint, wordt u beloond met mooie prijzen (tot € 1060 in totaal).

Speel voor echt geld