De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Immortal Romance

Immortal Romance

Immortal Romance wordt aangedreven door de indrukwekkende Microgaming en heeft een vampier thema als gaat over "liefde en intriges". Het heeft 5 rollen en 243 manieren om te winnen en heeft een grote 60.000 munt jackpot achter 5 Leeuwen Kloppers (deur symbolen), evenals een top uitbetaling van 3.645.000 munten (dat is meer dan 1.245.000 Thunderstruck II).

Wild Desire functie

Ga voor de Wild Desire functie die wordt geactiveerd in willekeurige volgorde, deze functie kan de 5 rollen helemaal tot wilds omzetten. Er zijn een aantal mooie grote overwinningen te behalen met deze functie van 4 rollen met draaiende wilds. Echter, de belangrijkste attractie van het spel is de Chambers of Spins functie. Dit kan leiden tot toetreding tot de 4 niveau functie door het verkrijgen van 3 of meer van de Leeuw Kloppers (de deur symbolen). Elk niveau is vertegenwoordigd door 4 karakters (1 voor elk niveau). Amber, Troy, Michael en Sarah.

Chamber of Spins

Het eerste niveau van de Chamber of Spins is Amber hiermee krijgt u toegang tot de latere levels wanneer u de functie voor een bepaald aantal keren weet te krijgen (klinkt als Thunderstruck II?). Hier zijn de details van wat je op elk niveau krijgt:

  • Amber: 1-4 geeft u recht op 10 gratis spins met een 5x multiplier. 
  • Troy: 5-9 u zult 15 gratis spins met Vampire Bats functie krijgen. Het krijgen van Vampire Bats zal symbolen veranderen in 2x en 3x multipliers als je 2, krijgt u een 6x multiplier te krijgen.
  • Michael: 10-14 hier vindt u 20 gratis spins met Rolling Reels. opeenvolgende overwinningen zal de multiplier waarde van 2x te verhogen tot 5x.
  • Sarah: 15 u zult 25 gratis spins met Wild Vine functie ontvangen. Het symbool Wild Vine is de sleutel op rol 3 en het zal willekeurig symbolen veranderen in wilds.

Conclusie

Immortal Romance is vrij veel een kloon van Thunderstruck II, maar met hogere uitbetalingen. De 4 level bonusronde wordt boeiend en is zeer de moeite waard. Ik had niet veel verschil tussen de niveaus kunnen vinden maar in termen van rendement, met de Michael functie met opeenvolgende overwinningen kunt u maximaal een 5x multiplier ontvangen.

Speel voor echt geld