De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Hellboy

Hellboy

Hellboy is een Microgaming video slot dat is gebaseerd op de Dark Horse stripheld waarvan vervolgens 2 blockbuster films werden gemaakt. De rode-gehoornde demoon (Hellboy) is één van de meest gelezen comics aller tijden. De 5 rollen 20 winlijnen gokkast kan worden gespeeld vanaf 20c per draai tot € 50 per draai en wordt geleverd met een hoofdprijs van € 25.000 per draai.

Right Hand of Doom

Hellboy is bekend om zijn enorme rechterarm, die is gemaakt van steen (Right Hand of Doom), Nou, als je 3 of meer Right Hand of Doom symbolen ergens op de rollen hebt en je zal de Onderwereld bonus activeren. U zult reizen door 4 verschillende tunnels in de onderwereld om de kamer van vuur te bereiken en aanspraak te maken op de Relic of Power.

Chamber of Fire

Uw doel is om demonen en geblokkeerde passages door tekomen, zodat je door de 4 verschillende stadia gaat. Er is slechts 1 keuze per level, dus zorg ervoor dat je verstandig gaat kiezen. Als je een demon weet te krijgen, zal je nog steeds vooruitgang boeken, maar met een geblokkeerde passage wordt de functie beëindigt. Als u alle 4 levels succesvol weet te voltooien, zult u overgaan tot de Chamber of Fire waar je schiet to het kristal de Relic of Power zal onthullen en win je een willekeurige geldprijs. In totaal is er tot € 8.400 te winnen!

Speel in supermode

De andere functie heet de Supermode functie deze wordt willekeurig geactiveerd en zal je belonen met 10 gratis spins. U zult merken dat u ontvangt tot 3 wild posities die op hun plaats blijven voor de duur van de functie, dit geeft u meer mogelijkheden om te winnen. Ik ben erin geslaagd vrij grote winsten dmv van deze functie om te winnen op een paar gelegenheden.

Hoewel eenvoudig in uiterlijk, Hellboy behoudt zijn charme en doet me een beetje van Thunderstruck in de manier waarop hij speelt en voelt.

Speel voor echt geld