De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Gold Factory

Gold Factory

Gold Factory. Dit spel is een verhaal van de maffe uitvinder en zijn trouwe assistent, die hem begeleidt naar de bodem van de oceaan op zoek naar schatten in hun onderwater duikboten. Daar vindt u symbolen die Treinen die Goud, een Goud fabriek, Goudstaven, Gouden Munten, Onderwater Duikboten en Karren vol Goud vertegenwoordigen. Het Gold Factory logo is de wild en vervangt alle andere symbolen op de rollen, afgezien van het Gold Coin Bonus-symbool.

Gold Factory Bonus - Win tot 61.900 munten

U kunt winnen tot 61.900 munten in de Gold Factory bonusronde. Trigger deze functie door de aanvoer 3 of meer verspreide Bonus Gouden munten op de rollen. Je moet er ook rekening mee houden dat 2 of meer Bonus Gold Coins u ook belonen met scatters, die kan oplopen tot 10.000 munten voor 5 van hen bij het afspelen op maximale inzet.

Kom in de Boiler Room voor meer verborgen prijzen

In deze bonus ronde bent u verplicht om uit te kiezen 4 van de 12 items om prijzen te onthullen. Meer nog, kunt u triggeren 2 bonus rondes, terwijl u in dit niveau speelt. Om dit te doen, gewoon op zoek gaan naar de Free Spins of de Reactor Bonus symbolen. Als je toevallig een van deze bonussen krijgt, dan zal het spel onmiddellijk beginnen, en je zal terug naar de Boiler Room gaan zodra uw tweede niveau bonussen zijn uitgereikt. U kunt zowel bonussen krijgen, terwijl u in de Boiler Room bent.

Win tussen de 10 en 35 Free Spins!

Zoals gezegd, kan de Free Spins Bonus worden geactiveerd, terwijl in de Boiler Room. Wanneer dit gebeurt, wordt u gevraagd te klikken op de Spin knop die zal tussen de 10 en 35 gratis spins onthullen, waarbij alle winsten worden vermenigvuldigd 2X. Je kunt niet meer gratis spins krijgen.

Meer prijzen met de Reactor Bonus

De Reactor Bonus is de tweede bonusronde die u kan ontvangen, terwijl u in de Boiler Room bent. Wanneer dit gebeurt, wordt u voorzien van 12 items en je kunt beginnen met het kiezen van uw items om prijzen te onthullen. De ronde zal aan een einde komen wanneer u in het storing symbool krijgt. Er zijn 2 Storing symbolen verborgen in de 12 items. U zal echter worden beloond met een troostprijs voor de niet-geselecteerde items.

Speel voor echt geld