De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Golden Princess

Golden Princess

Er is een vleugje fantasie verwerkt in deze online gokkast van Microgaming; het heet Golden Princess en terwijl we een beetje vaag doen over het thema is er veel goud te zien. Het is niet het eerste Azteken-thema slot dat we hebben gespeeld, maar lees verder om erachter te komen hoe om te spelen en wat we denken.

Maximale winlijnen

Golden Princess is een vijf rol videoslot met drie rijen en maximaal vijfentwintig winlijnen; in het ontwerp doet het denken aan oudere Microgaming releases waarin de symbolen alle beschikbare ruimte op het scherm in nemen. Waardoor er weinig ruimte is voor iets anders. In feite omringen gouden ontwerpen de rollen om het goud, dat opduikt overal elders te vullen.

Golden Princess wild

De vier hogere waarde symbolen zijn een poema, een luipaard, een mannelijk karakter en de prinses; lagere waarden zijn de standaard 10.J, Q, K en A. Het Golden Princess logo is de wild en zal een 2x of 3x vermenigvuldiger toe voegen als het bijdraagt ​​aan een basisspel winnende combinatie. Het scatter symbool is een schatkist die de belangrijkste functie activeert.

Golden Princess scatter free spins

Deze functie wordt geactiveerd door de aanvoer drie of meer van de schatkist scatter symbolen zie onder voor uitleg:

  • Drie kisten - 10 gratis spins
  • Vier kisten - 20 gratis spins
  • Vijf kisten -  30 gratis spins

Die spins zijn allemaal goed en wel, maar bovendien telkens wanneer een scatter symbolen land tijdens de spins zult u een willekeurige uitbetaling van maximaal 10x uw totale inzet ontvangen. Helaas de spins kunnen niet opnieuw worden geactiveerd.

Gok functie

Elke winst kan worden gegokt met behulp van de 'Gamble' knop onder de rollen; proberen en dubbel of verviervoudigen van je winst door het raden van de kleur of het pak kaarten waaruit de volgende kaart getrokken wordt. Je hebt een maximum van vijf correcte gissingen.

Speel voor echt geld