De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Girls With Guns

Girls With Guns

Girls with Guns - Jungle Heat is een Microgaming videoslot met gestapelde wilds en 243 manieren om te winnen. Het spel heeft een interessant thema zoals je zou verwachten, Girls with Guns. Dit genre is er al sinds de late jaren 1950 en heeft diverse films teweeg gebracht, tv-programma's en games.

Plaats je inzet

U kunt Girls with Guns spelen in een verscheidenheid van munt maten vanaf 0,01. Net als alle 243 manieren spellen die je niet hoeft je niet alle 243 munten te spelen of wedden. U kunt maximaal inzetten tot 20 munten per enkele draai voor een maximale inzet van 600 munten. Zoals gebruikelijk hoe meer je inzet op elke manier hoe groter de potentiële winst.

Hete jungle

Als het gaat om het spelen van het spel, Girls with Guns - Jungle Heat brengt alle van de gameplay van de originele Lord of the Rings Fellowship of the Ring slot terug. Er waren veel teleurgestelde spelers bij Microgaming die de oorspronkelijke Lord of the Rings ver van het spel verwijderd vond, zodat nu je allemaal van dezelfde spel elementen met een ander thema hebt.

Wilde meisjes

De Girls with Guns Logos zijn wild en verschijnen gestapeld op alle rollen. Dit is de manier om vijf wild logos van 400 munten (1 munt per enkele draai) of maximaal 8000 munten (20 munten per enkele draai) te krijgen. Terwijl de 400 muntwinst klein lijkt voor de hoogste jackpot. Kunt u dezelfde op alle 243 manieren om een ​​veel betere 97.200 muntwinst te krijgen op een munt per enkele draai en een enorme 1.900.000 muntwinst als je met de maximale inzet aan het spelen bent.

Knallende multipliers

Al deze overwinningen kunnen worden vermenigvuldigd met maximaal 20, afhankelijk van uw manier van inzet en al gewonnen bedragendit  kan worden op meerdere manieren in een enkele draai. Dus terwijl ze misschien kleine overwinningen lijken in vergelijking met andere gokkasten. Kunnen deze omzetten in grote prijzen met de gestapelde wilds of het uitbreiden van wilds.

Speel voor echt geld