De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Game of thrones

Game of thrones

Game of Thrones is een Microgaming-aangedreven videoslot u kunt de 15 winlijn versie te spelen van 15c tot € 3 per spin of de 243 manieren versie van 30c tot € 6 per spin. Het spel is gebaseerd op de bestseller serie van George R.R. Martin, inmiddels is het uitgegroeid tot een tv-serie die wereldwijd een hit is geworden. De show heeft vele prijzen en nominaties die Game of Thrones een van de meest populaire series aller tijden HBO's heeft gewonnen.

Free spins functie

De belangrijkste attractie is de Free Spins functie waar u de gelegenheid om één van de 4 grote Huizen van Westeros (elk huis heeft zijn eigen gratis spins functie) te betreden dit wordt veroorzaakt door het verkrijgen van 3 Game of Thrones logo scatter symbolen. Elk House biedt een uniek aantal gratis spins, een unieke multiplier en het unieke nummer van gestapelde symbolen.

Als eerste is de Baratheon House, waar je 8 gratis spins met een vaste multiplier van 5x (betekent wins worden vermenigvuldigd met 5). U zult ook profiteren van 3 stack House Baratheon Sigil symbolen. De Lannister House geeft je 10 gratis spins met een 4x multiplier. The House Lannister Sigil symbool is ook een 4 symbool gestapeld.

Dan is er de Stark House, waar je 14 gratis spins krijgt met een 3x vermenigvuldiger. House Stark Sigil symbolen worden gestapeld 5 opeenvolgend. Tot slot heb je de Targaryen House, waar je wordt beloond met 18 gratis spins met een 2x vermenigvuldiger. Echter, het House Targaryen Sigil symbool wordt gestapeld tot 6!

Game of Thrones scatter symbolen

Het goede is dat je elk van de functies opnieuw kan triggeren (voor het krijgen van 3 Game of Thrones scatter symbolen tijdens een van de mogelijkheden). Als het gaat om overwinningen, vond ik de Baratheon House de meest lonende te wijten aan de 5x multiplier. De grootste overwinning mogelijk is een koele 20.250 keer uw inzet, maar dat is zeer onwaarschijnlijk. Ik zelf heb gewonnen op iets meer dan 450 keer mijn inzet.

Scatter bonus feature

De andere functie is de Scatter bonus die wordtverleent wanneer u 2 Game of Thrones scatter symbolen krijgt het is een goede troost voor het missen van de gratis spins functies. Hoe dan ook, deze functie is eenvoudig als je een geldprijs hebtb die een veelvoud van uw inzet zal laten winnen. De laatste functie is de Gamble Trail functie waar je ook video's van de serie kunt kijken terwijl je reis door de koninkrijken van Westeros en Essos voortzet. U kunt winsten verdubbelen tot 4 keer als je geluk hebt.

Speel voor echt geld