De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Fish Party

Fish Party

Fish Party is een 5-rollen, 3-rij gokkast dat 243 manieren om te winnen biedt. De 243-lijn gokkasten die enigszins een revolutie teweeggebracht in de manier waarop gamers spelen op dergelijke machines. Fish Party belooft zeker een waterval van winsten te geven: 97.000 munten, om precies te zijn.

Bonus bonanza

Er zijn ook de gebruikelijke functies die u vindt in lage tot gemiddeld-variantie spellen: gratis spins bonussen, multipliers, wilds en scatters. Die vervelende vissen hebben een echte bonus bonanza voor u in petto, en je zult jezelf te water gooien als je een hoofdprijs wint.

Expressieve Vissen

Vissen zijn grotendeels uitdrukkingsloze wezens, maar Fish Party is niet helemaal waar dit tot leven komt. Bijgevolg zijn de cartoonachtige vissen die de rollen bezetten zijn van een uitgesproken onstuimige vorm. Ter wille van de nauwkeurigheid, niet alle symbolen zijn eigenlijk vissen. Een zeester is niet echt een vis. Maar hey-ho, een rode zeester is een van de symbolen in het spel, naast een gapende groene vis, een aantal grijnzende gele vissen, een schitterende blauwe vis die een kroon draagt.

Uitbetalingen

Uitbetalingen voor reguliere combinaties van symbolen zijn niet zo indrukwekkend. Zoals je zou verwachten, staat de schatkist hoog op de Uitbetalingentafel, gevolgd door de blauwe, gele en paarse vis. Maar zelfs vijf kisten betaalt alleen een miezerige 20 credits. Het Party Fish logo is een beetje beter. Het logo is ook een wild, dat wel. En niet zomaar een soort wild het is een gestapelde wild, wat betekent dat deze rollen overstromen alsof het niets is.

Het wild kan alle symbolen vervangen met uitzondering van de scatter, dat is de nog niet eerder genoemde schelp. Dit is het spels werkelijke waarde symbool. Scatter winsten worden ook vermenigvuldigd, afhankelijk van uw gestapelde inzet. Alle winsten betalen van links naar rechts, behalve scatters, die eender op welke manier de prijzen uit betalen.

Speel voor echt geld