De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Eagles Wings

Eagles Wings

Eagles Wings is een 25 winlijnen gokkast. Een speler kan maximaal inzetten tot 5 munten per winlijn. De toegestane denominaties zijn 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20 en 0,25. Deze wed parameters leiden tot een totale inzet bereik van 1 munt tot 125 munten of 0,01 credits om 31.25 credits. Dit is niet een bereik dat veel high rollers zal aantrekken desalniettemin is het een leuke gokkast om te spelen.

Vol met winnende symbolen

Het Eagle's Wings logo is het wild symbool. Het vervangt alle andere symbolen met uitzondering van het scatter symbool. Het verdubbelt ook uitbetalingen als het helpt bij het maken van een winnende combinatie. Het grootste voordeel van dit wild symbool is dat deze kan worden weergegeven in stapels van twee of drie op de rollen. Een stapel van drie wild symbolen op de eerste of tweede rol kan leiden tot enorme uitbetalingen. Lucky Eagle Coin is het scatter symbool. Verrassend genoeg biedt scatter geen uitbetalingen.

Gratis spins

Drie of meer Lucky Eagle munten op de rollen leiden tot de gratis spins bonus ronde. Spelers moeten goed letten op de munten om te weten te komen hoeveel gratis spins worden toegekend. Het maximale aantal is 60. Alle uitbetalingen in de gratis spins bonus ronde wordt drie keer getoond in de uitbetalings tabel. De winst in deze bonusronde kan worden afgetopt op 15.000 munten. Eagle's Wings beschikt niet over een bonusspel op het tweede scherm of een progressieve jackpot.

Expert Modus

Eagle's Wings biedt de karakteristieke Microgaming Auto Play-functie, die kan alleen worden geopend in de Expert-modus. In deze functie kunnen spelers 5 of 10 gratis spins activeren. Maar voor meer gratis spins spelers moeten de een set-up box weten te activeren. Daar kunnen ze ook de voorwaarden waaronder zij willen dat de Auto Play automatisch beëindigd wordt instellen. Andere functies die beschikbaar zijn voor spelers zijn Quick Spin en Bet Max. Quick Spin maakt dat de rollen stoppen en Bet Max stelt spelers in staat om alle winlijnen rechtstreeks te activeren met 5 munten per winlijn.

Speel voor echt geld