De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Break Away

Break Away

Break Away; trek je schaatsen aan, pak je hockeystick en draai aan de rollen om te winnen bij Break Away. Met meer dan 40 Wild symbolen op de rollen en een Smashing Wild functie, test dit geweldige spel.

Goede muntwaardes

Break Away gokkast is voorzien van een zeer goede selectie van munt waardes, 243 winlijnen en een 5000 munten jackpot, terwijl de wild en scatter symbolen er altijd zijn om te helpen om uw winst te verhogen. Voeg daarbij de speciale bonus ronde met 25 gratis spins en een enorme 10x multiplier.

Speel Break Away

Als je een grote hockey fan en er is geen hockey ijsbaan in uw omgeving, dan is het spelen Break Away zeker een goede vervanger. Kies uw gewenste muntwaarde en spelen maar, en u mee te nemen naar de spannende wereld van hockey. Kijk hoe spelers, scheidsrechters, schaatsen en helmen verschijnenop de rollen, met de wereldberoemde Zamboni machine om ervoor te zorgen dat uw game-ervaring zo glad als ijs is.

Hoe te spelen

Verkrijg tenminste drie dezelfde symbolen in aangrenzende rollen om te winnen. Zie wat de verschillende spelers, goalie, scheidsrechters, schaatsen, helm, hockey ijsbaan en ijsdweilmachine allemaal te bieden heeft. Win 15, 20 of 25 vrije spins bij drie, vier of vijf Pucks op de rollen, terwijl ook steeds een scatteruitbetaling valt zelfs als de symbolen niet grenzen op de rollen.

Het Break Away Logo fungeert als een Wild, terwijl de Smashing Wild-functie wordt geactiveerd wanneer een hockey-speler slaat in rollen 2, 3 of 4. Met de Rolling Reels ziet u opeenvolgende overwinningen op een enkele spin, met elk van die die u dichter bij de top van de Multiplier brengt, die wordt geleverd met een 10x multiplier aan het eind.

Strategie & Tips

De maximale inzet bedraagt ​​momenteel € 50, maar je kunt de munt grootte aanpassen aan je bank saldo. Kijk uit voor scatter symbolen en Smashing Wild functie omdat deze u helpen veel te winnen dankzij een aantal bonus rondes. Houd in gedachten dat slechts drie aangrenzende symbolen van links naar rechts je wat geld geeft om te winnen, hoewel scatter symbolen ook betalen, ongeacht hun positie op de rollen.

Speel voor echt geld