De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Basketball Star

Basketball Star

Doe je sneakers aan, stap ht veld op en probeer een slam dunk uitbetaling te krijgen in de Basketball Star gokkast. Gemaakt door Microgaming, dit sport-thema slot is voorzien van een 5 rollen, 243 manieren om te winnen, compleet met gratis spins, Rolling Reels en een multiplier van maximaal 10x winnen. Speel hem hier gratis en voor niks!

Zwaar geïnvesteerd

Microgaming heeft duidelijk zwaar geïnvesteerd in het maken van Basketball Star gokkast er naar kijken en geluid is al een traktatie op zich. De actie vindt plaats tegen de achtergrond van een basketbal arena, compleet met juichende menigte. Symbolen op de rollen zijn onder andere bord coach, drankflessen, sneakers, gouden medailles en basketballers.

Basketbal wild

De Ster van het basketbal logo is de wild. Er zijn meer dan 40 van hen draaien rond de rollen en kunnen verschijnen als gestapelde symbolen op rollen 3, 4 en 5.

Basketbal scatter symbolen

Krijg 3, 4 of 5 basketbal scatter symbolen en dit zal leiden tot 15, 20 of 25 gratis spins. The Rolling Reels functie speelt tijdens de gratis spins met de toegevoegde attractie van een toenemende multiplier wanneer het je lukt om opeenvolgende Rolling Reels te krijgen. Deze multiplier kan oplopen tot 10x en geef je winstkansen een tijdige boost.

Wild shots

Kijk uit ook voor de willekeurig Wild Shot-functie deze wordt geactiveerd en wanneer deze verschijnt, zal het zich wenden tot 2 rollen deze worden vervolgens volledig wild en biedt een gegarandeerde winst.

Eind conclusie

Zoals je zou hopen van een sportieve gokkast, er is veel actie te bieden in Basketball Star. Zoals een goed spel van hoepels, en stroomt de actie met dank aan de 243 manieren om te winnen en de Rolling Reels die heen en weer over de rollen gaan. De gratis spins zijn veel moeilijker om aan te komen, maar kan een aantal mooie resultaten geven als ze geraakt worden door de basketbal zelfs tot 2400 keer uw inzet! 

Speel voor echt geld