De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Avalon 2

Avalon 2

Avalon II de zoektocht naar de Graal is een 5 rollen 243 manieren om te winnen video slot aangedreven door Microgaming. Dit spel is het vervolg op het populaire Avalon slot, maar is omgetoverd tot een blockbuster spel in elk opzicht.

Middeleeuws thema

Het heeft een middeleeuws thema en voelt aan als Lord of the Rings tot op zekere hoogte. Op basis van het legendarische verhaal van goed versus kwaad, moet je om te helpen Arthur ophalen van de heilige graal en deze te herstellen op Avalon. U kunt spelen van zo weinig als 30c tot zoveel € 7,50 per spin.

Instant klassieker

Avalon II is zeker een instant klassieker met veel bonusmateriaal. In het basisspel, heb je 2 willekeurig geactiveerde functies. Ten eerste heb je de functie Merlijn, waar het teken verschijnt (willekeurig). Zal het een willekeurige geldprijs of multiplier toekenne. Op een niet-winnende draai, kan Merlin variërend van 4x tot 20x uw totale inzet toekennen. Op een winnende draai, zal Merlin tussen een 2x en 4x multiplier toekennen om je winst te verhogen. Dan is er de Expanding Wild functie die op de middelste rol verschijnt.

Graal Bonus functie

Echter, bij Avalon II draait alles om de Graal Bonus functie die 8 bonus games in zich heeft. U kunt de Graal bonus activeren wanneer je 3 of meer Grail symbolen ergens op de rollen hebt. Je gaat op een reis door het Koninkrijk op uw zoektocht naar de Graal en deze op te halen en terug te sturen naar Avalon. De Graal Bonus beschikt over een bepaald aantal latere bonus games. Deze kunnen actief worden als de juiste combinatie wordt bereikt.

Conclusie

Avalon II is zeker een enorme hit bij spelers en is er een om niet genoeg van te krijgen. Microgaming doet erg zijn best om andere giganten zoals NetEnt bij te blijven en is er met deze gokkast zeker in geslaagd.

Speel voor echt geld