De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Ariana

Ariana

Spelers kunnen denken dat dit onderwaterthema ontelbare keren eerder is gedaan, en ze zouden gelijk kunnen hebben. Echter, Ariana is een game die het genre met een eigentijds design en een aantal verbluffende visuele effecten vernieuwt. Speel hem nu gratis hier op deze pagina.

Gevoel van ontzag en magie

Het spel speelt zich af tussen de vissen in een koraalrif koninkrijk en de 5 rollen glijden sierlijk en soepel wanneer ze draaien alsof ze daadwerkelijk bewegen onder water. De muziek is rustig en kalmerend, net als het geluid van de golven, en glinsterende geluidseffecten creëren een gevoel van ontzag en magie wanneer de rollen een winnende combinatie vormen. De symbolen zullen ook gloeien en oplichten wanneer dit gebeurt. Met het openbaren van de winlijn, als die is geactiveerd.

Duik diep in een koraal Koninkrijk

Dit spel is net zo eenvoudig om te spelen zoals het is rustgevend om te aanschouwen. Alle 25 winlijnen worden vastgesteld en daarom kunnen ze niet worden in- of uitgeschakeld. Je moet gewoon beslissen over het bedrag dat u wilt inzetten met de toets (-) en (+) toetsen; het bedrag dat een speler bereik inzetten is van 0,25 tot 125. Als je eenmaal op een inzet die je leuk vindt hebt ingezet, hoeft u alleen nog maar te draaien. Als alternatief kunt u genieten van de actie door te klikken op de "autoplay" knop.

Maak een Plons Met Expanding Symbolen

Dit is misschien wel het meest boeiende aspect van Ariana waarschijnlijk omdat het leidt tot de grootste uitbetalingen! Alle hogere waarde symbolen kunnen worden gestapeld op de eerste rol van deze gokkast en wanneer dat gebeurt, zullen alle van de bijbehorende symbolen uit breiden en hun respectieve rollen volledig vulen met winsten. 

De symbolen in dit spel zijn de standaard 10, J, Q, K, A reeks symbolen evenals enkele onderwater bewoners zoals een koraalrif, zeewier, een zeester en de zeemeermin schoonheid zelf, Ariana. Er is ook een gezonken schatkist met juweel en goud glimmend door het kristal blauwe water.

Speel voor echt geld