De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Alaskan Fishing

Alaskan Fishing

Alaskan Fishing is een goede gokkast voor wie van een ouderwetse vis avontuur houdt, dan zul je verliefd worden op de Alaskan Fishing gokkast met 5 rollen en 243 manieren om te winnen door Microgaming. De bonus rondes zijn indrukwekkend en bieden royale uitbetalingen, samen met gestapelde wilds, multipliers, en nog veel meer.

Vissen op zijn best

De Alaskan Fishing gokkast wat zich afspeelt in de toendra van Alaska, wordt compleet geleverd met een soundtrack die je in de stemming zal zetten om achterover te leunen en stil als je de rollen zult laten draaien, wachtend op beet. De graphics van deze gokkast zijn niet  het sterke punt, maar toch, de symbolen portretteren Water Vliegtuigen, Vissersboten, Adelaars, Grizzlyberen (die genieten van een zalm), en natuurlijk, een verscheidenheid aan vis.

Beter dan gemiddeld

Het Alaskan Fishing logo is dewild en vervangt alle andere symbolen op de rollen, afgezien van de Tackle Box (aas doos) en uiteraard de blije Visser. De wild symbolen kunnen verschijnen gestapeld in zowel het reguliere spel en tijdens de Free Spins sessie.

Neem deel aan een vlieg vis expeditie

Om de Fly Fishing (vlieg vissen) bonus spel te krijgen heb je voer nodig om de lachende Visser te laten verschijnen op rol 1 en 5, (tegelijk). In deze bonus ronde wordt u meegenomen naar een tweede scherm waarin u wordt gevraagd om 5 visplaatsen van de 9 beschikbare te kiezen. Elke plek heeft een andere prijs. Uw bonus range multiplier kan van alles tussen 2X en 15X uw inzet zijn.

Tot 15 gratis spins en 2X Multiplier voor het oprapen!

Je wordt beloond met 15 gratis spins als je 3 of meer Tackle Boxes hebt. Alle winsten worden verdubbeld tijdens de Free Spins functie, en u kunt ook nog meer gratis spins krijgen als je 3 of meer Tackle boxes op de rollen krijgt. De Fly Fishing Bonus kan worden geactiveerd tijdens de Free Spins functie. En als zowel de Fly Fishing Bonus en de Free Spins worden geactiveerd op hetzelfde moment, zal de Fly Fishing Bonus eerst uit spelen, dan zal de free spins ronde beginnen.

Speel voor echt geld