De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Twin Joker

Twin Joker

Twin Joker ziet er waarschijnlijk heel anders dan de meeste van de spellen die je gewend bent, en dat kan een beetje intimiderend zijn op het eerste. Maar feite, zijn de basisregels eigenlijk heel eenvoudig. Het spel kan gespeeld worden op twee aparte slots, elk met 3 rollen en 5 winlijnen.

specifieke symbool combinaties

Zoals altijd, moet je ervoor zorgen dat specifiek symbool combinaties landen op deze winlijnen om een ​​cash beloning te krijgen. Gebruik de opdracht balk onder de rollen om uw inzet instellingen aan te passen. Vergeet niet dat hoe meer je inzet, hoe meer je kunt winnen op de lange termijn.

Als zodanig gebruik maken van de inzet max snelkoppeling naar all-in te gaan op de volgende draai. Deze riskante zet zou de sleutel tot een aantal zeer grote winsten of verliezen kunnen zijn, dus voorzichtig zijn. U kunt ook de autospin modus laten draaien de rollen op hun eigen voor een moment en plaats uw inzet telkens automatisch.

Eenvoudig, maar alleen op het eerste gezicht

Een simpele blik op de basis uitbetaaltabel van Twin Joker onthult een eenvoudige en klassieke reeks van rollen symbolen. De meest voorkomende van hen zijn de kersen, citroenen, druiven, klokken en sterren. Alle winnende combinaties bestaan ​​uit 3 identieke symbolen op een winlijnen, en de grootste beloning die je hier kunt krijgen komt overeen met 100 munten.

Een verrassende Complex Gameplay

Elke keer dat u score en een overwinning heeft in Twin Joker, wordt u geconfronteerd met een simpele keuze: ofwel de munten te verzamelen als in elke andere gokkast, of bewaar ze in de supermeter en zet ze terug in het spel. Spelen met supermeter munten ontsluit een aantal speciale functies. als het joker symbool beschikbaar komt, en in de rij ten minste 2 van hen veroorzaakt een extra win, willekeurig gekozen tussen de 10 en 6000 munten in een keer.

Speel voor echt geld