De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

The Book

The Book

Kan een brutale tovenaar u helpen een hoed vol met munten te verzamelen? Dat is wat je hoopt als hij het Boek raadpleegt. Deze magische-thema gokkast heeft 5 rollen en 10 winlijnen en wordt aangedreven door Stake Logic en wordt geleverd met een bonus die tot 270 gratis spins geeft, compleet met speciale transformerende wilds. Zwaai met je toverstaf tussen 10c en € 50 per draai.

Magische bibliotheek

Een magische bibliotheek vormt de achtergrond voor de rollen in The Book de onderste speelkaarten zijn een muis, een knuppel en een leeuw, evenals de bebaarde tovenaar. Hij is het spel meest lucratieve standaard symbool, het uitreiken van 250, 1000 of 5000 munten als het je lukt om 3, 4 of 5 op een winlijn te krijgen.

The Book wordt geleverd met 2 belangrijkste bonus features op iedere draai, kun je worden beloond met de Magical Wild Book functie. Een boek van werktijden wordt onder de rollen getoond de pagina zal blijken te onthullen 1 van de lagere waarde A tot 10 speelkaarten. Overal waar dit symbool op de spin die volgt verschijnt, zal het veranderen in een wild. Een uitbetaling wordt gemaakt met de nieuwe wilds op zijn plaats.

Verscheidenheid aan gratis spins bonussen

Een ander symbool om een ​​speciale gaten te houden is de selectie van boeken deze verschijnen op de middelste 3 rollen en bieden een verscheidenheid aan gratis spins bonussen afhankelijk van hoeveel boek symbolen landen op elke rij. Dit staat bekend als de x3 Free Spins bonus feature.

De minimale prijs is 5 gratis spins als het je lukt om 1 set van boeken op rol 2, 3 en 4 te verkrijgen. Als je het geluk hebt om 3 book symbolen op alle 3 van de centrale rollen te krijgen, zal een enorme 135 gratis spins zijn gegund! Er zijn meerdere mogelijke free spin combinaties te bieden tussen de minimaal 5 en maximaal 135 gratis spins.

The Magical Wild Book functie is ook in het spel tijdens de gratis spins om verder uw winstkansen te stimuleren . U kunt meer gratis spins krijgen en ook zo hopen op die magische boeken op de 3 centrale rollen te zien verschijnen.

Speel voor echt geld