De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Spartus

Spartus

Doe mee aan de strijders van het oude Griekenland in Spartus, een 5 rollen, 25 winlijnen videoslot aangedreven door Stake Logic. Beschikbaar om te spelen op de mobiele, desktop- en tablet-apparaten, dit historische avontuur wordt geleverd met het uitbreiden van wilds, de 360 ​​graden functie die grote muntprijzen en drie-weg wiel bonusaanbiedingen die contant geld, multipliers en gratis spins geeft. Doe mee aan de strijd van 25c tot € 50 per draai.

Spartaans slagveld

Een Spartaans slagveld, compleet met helm geklede strijders vormt het decor voor de rollen in Spartus - die rollen zijn onder andere 5 edelsteen symbolen, een kwartet van maskers en een wild die kan verschijnen als gestapeld. De wild kunnen worden weergegeven op een van de 3 middelste rollen en uit te breiden naar de hele rol om te bedekken dit staat bekend als de Expanding Wild Reels functie.

De maskers staan ​​centraal aan de rechterkant van de rollen, u zult merken dat 3 masker symbolen en getallen boven en onder elkaar staan. Elke keer als 1 van deze maskers landt in de kringen op rol 1 en 5, zal het aantal boven de desbetreffende symbool langs 1 gaan. Zodra de 0 bereikt is, heb je een munt prijs ergens in het bereik van getallen onder het symbool getoond gewonnen. De precieze bedragen hangt af van hoeveel je speelt met bij elke draai.

Fortuin Mystery Bonus

Land een Spartus symbool op de middelste positie van rol 1 en 5 en je zult het Rad van Fortuin Mystery Bonus-functie activeren. Deze wordt gespeeld op een rol draai aan het wiel 1 om een willekeurige munt krediet te winnen. Het tweede wiel doet hetzelfde, alleen de prijzen in de aanbieding zijn hoger. Ten slotte zal de derde wiel een selectie van gratis spins geven.

Zoals gebruikelijk bij Stake Logic slots, de 3D-beelden zijn prachtig gedaan, ondersteund door een soundtrack van crashende zwaarden, hinniken van paarden die het uiterlijk van de gestapelde wild en af ​​en toe een kreet van "dit is Spartus" als je een succesvolle draai doet.

Speel voor echt geld