De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Spartania

Spartania

Spartania is een 5 rollen, 30 winlijnen slot van Stake Logic die een oud Romeinse thema heeft. Afgespeeld op alle apparaten van 30 c per draai, profiteert het van wilds op de middelste rolle en een willekeurige multiplier tot 5x per draai.

Rad van fortuin

Er is een Klik op mij Bonus Game functie waar je munten moet keizen om geldprijzen te winnen -er is ook een Rad van Fortuin functie waar je het wiel moet draaien om te winnen tot 250 keer uw inzet. In beide functies, kan de willekeurige multiplier tot 5x vallen wat betekent dat tot 1250 keer uw inzet kan worden gewonnen in de Rad van Fortuin functie!

Spartania is een prachtig vormgegeven oud Romeinse thema slot van Stake Logic. Het heeft prachtige 3D visuals, deze 5 rollen, 30 winlijnen spel. Kijk uit voor de uitbreiding van wilds, willekeurige multipliers van tot 5x op elke spin evenals click me en rad van fortuin stijlkenmerken. Speel op uw tablet, mobiele of desktop-apparaat van tussen 30c en € 48 per draai.

Klassieke look

Op basis van het oude Rome, het ontwerp in Spartania heeft een echte klassieke look afgezet tegen een heuvel vol met marmeren zuilen gebouwen en geflankeerd door een paar of sierlijke gestalten, de rollen ziet er fantastisch uit. Elk symbool die overeenkomt met het thema. In de aanbieding zijn een standbeeld, helm krijger, Colosseum-stijl arena, olifant, tijger, strijder, vrouw en Caesar 5 van de laatste zal je 500 munten weten te geven.

Expanding Wild

De gevelsteen is de wild van het spel het lijkt op de middelste 3 rollen. Wanneer het niet valt, zal het uit breiden tot het geheel van de rol. Dit staat bekend als de Expanding Wild functie. Boven de rollen zie je een multiplier meter. Dit is in het spel op elke spin en zal elke winnende betaallijnen stimuleren door 1x, 2x, 3x 4x of zelfs 5x.

2 belangrijkste bonussen

Spartania wordt geleverd met 2 belangrijkste bonussen. Krijg 3 van de borst van muntstukken symbool op rol 1, 2 en 3 op dezelfde spin en je zult de Click Me Bonus Game functie weten te activeren, u zult dan worden gepresenteerd met een keuze uit 28 munten waarachter cash bonussen liggen. Blijf deze oppakken totdat je een collect weet te vinden. De multiplier van de huidige draaiende rol zal vervolgens worden toegepast op uw winst.

Speel voor echt geld