De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Simply Wild

Simply Wild

De klassieke Simply wild gokkast heeft twee games voor u beschikbaar, die de gebruikers in staat om te kiezen of ze spelen met slechts een of beide; maar door het spelen van alleen de een, vermindert u uw aantal kansen. Bovendien zal het aantal winlijnen vallen van 10 naar 5 als je het veilig wenst te spelen. 

Old skool ervaring

Welke manier u ook besluit om die 5 rollen aan te pakken (of 10), je gaat voor een ​​old skool ervaring die moeilijk over hethoofd te zien is. Stake Logic is helemaal los gegaan om te zorgen dat uw ervaring met hen authentiek en opwindend is. Het zou zelfs goed genoeg om een ​​aantal hedendaagse spelers te overtuigen om zich te verdiepen in de wereld van retro gaming.

Combinatie van symbolen

Er is een combinatie van de sterren en fruit symbolen op de uitbetaal tafel al, die beide u contant geld gaan belonen, maar de Star Feature heeft zijn eigen unieke set van iconen. Deze zijn vruchten met sterren erop; ze kunnen worden gevonden met andere combinaties. We hebben geen idee wat deze spannende beloning is, maar het is veilig om te veronderstellen dat het heel fantastisch zal zijn.

Wanneer de ster vruchten behoren tot een winnende combinatie, kunnen zij de rol van een wild overnemen, als je inzet genoeg is. Hoe vreemd het ook mag klinken, een inzet van vijf munten of meer is dan nodig om het symbool met de ster in een wild te veranderen, maar als dat zo is, kunnen gebruikers genieten van nog een ander kenmerk, terwijl ze hun weg door het spel banen.

Klassiek spel

Aangezien dit is een klassiek spel is, worden de geschenken uitgedeeld aan haar gebruikers overeenkomen met die benadering in het achterhoofd, en dus is het hoogste die je ooit kan hopen om te winnen € 40. Dit zal ongetwijfeld een stuk lager dan je gewend bent van moderne videoslots, maar het gemak van het spel is zeer aanzienlijk. En wanneer de interactie met de 1 + 2 rollen sets optreedt, kunt u veel munten winnen.

Speel voor echt geld