De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Random 2 Wild

Random 2 Wild

Net zoals veel spelers genieten van high-end graphics en originele verhalen aan de basis van hun games, zouden vele anderen liever vasthouden aan klassieke kenmerken en een old-skool look.

Old skool look

Random 2 Wild is een video slot game van Stake Logic, dat behoort tot die tweede categorie. Hier, kunnen spelers die in zijn voor vintage graphics en rollen symbolen hun hart ophalen. Met enkele originele elementen van de gameplay en eenvoudige regels waarmee je elke draai kunt aanpassen en het spel te spelen precies zoals je wilt. En als je denkt dat je dubbel ziet, wacht even totdat u onze volledige review van Random 2 Wild heeft gelezen; dit moet veel van de vragen die u zou kunnen hebben beantwoorden.

Gelukkig voor de spelers, de ontwikkelaars op het spel hebben ervoor gezorgd dat, ondanks de originele look van het spel, de spelers in staat moeten zijn om intuïtief te spelen en meteen te beginnen met het wedden.

Winnende combinaties

Elke rollen set beschikt over 3 spinnende rollen en 5 winlijnen elk. U kunt het menu gebruiken om aan welke kant van de machine die u wilt gebruiken, of u kunt tegelijkertijd spelen met beide kanten, waardoor u 6 rollen en 10 winlijnen in totaal tot u besxhikking staan.

Winnende combinaties van symbolen landen op deze winlijnen zal leiden tot cash beloningen, en alles wat je hoeft te doen is het selecteren van uw inzet instellingen dankzij de commando bar direct onder de rollen sets. De verschillende uitbetalingen van het spel zijn berekend op basis van de aard van de symbolen die u hebt opgesteld en de grootte van uw inzet. Gebruik de Bet Max-knop om all-in te gaan op uw volgende draai en risico het allemaal om te winnen.

Klassieke Symbolen

Random 2 Wild blijft trouw aan zijn vintage achtergrond door het verstrekken van spelers met een zeer klassieke serie van rollen symbolen om uit te kiezen tijdens het spel. Alle winnende combinaties bestaan ​​uit 3 identieke symbolen. De meest voorkomende van hen zijn de perziken, citroenen, sinaasappelen en pruimen. Maar uw beloningen zijn hier gemaximeerd tot 8 keer de waarde van uw inzet.

De klavers, aardbeien, watermeloenen en rode zevens kan tot 16 keer uw inzet in een keer de moeite waard zijn. De echte grote overwinningen van Random 2 Wild liggen met de speciale symbolen. Om deze te ontdekken raden wij u aan het spel hier gratis te proberen.

Speel voor echt geld