De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Monkeys of The Universe

Monkeys of The Universe

Maak je klaar voor cartoon-stijl, ruimte leeftijd capriolen in Monkeys of the Universe (Apen van het heelal), een 5 rollen, 10 winlijnen videoslot aangedreven door Stake Logic. Deze aap avonturiers bieden een Rad van Fortuin Bonus Spin die overeenkomen met symbolen die kunnen transformeren tot gigantische clusters van hetzelfde symbool en leveren een aantal fantastische jackpot kansen.

Planet of the Apes stijl

De visuals in Monkeys van het heelal zijn uitstekend de rollen worden getrokken als een klassieke comic book of animatiefilm. Deelnemen aan de 5 lagere waarde speelkaarten zijn een kwintet van apen ruimteschip piloten. De top betaler is het Planet of the Apes stijl karakter met de M-motief op zijn borst land 5 van deze op 1 van de 10 winlijnen en u kunt zich verheugen op een uitbetaling van 5.000 munten.

Er zijn geen wilds in de aanbieding, maar er is een scatter die uitbetalingen van 2, 5 of 50 keer uw totale inzet geeft als het je lukt om deze te krijgen op 3, 4 of 5 van hen op de rollen.

Bonus functie

Monkeys of the Universe wordt geleverd met een enkele bonus maar gelukkig het is een goede. Na elke succesvolle draai, dan heb je het Rad van Fortuin Bonus Spin om te activeren. Alle van de symbolen (met uitzondering van de scatter) zijn vertegenwoordigd op het bonus wiel.

Wat je hoopt te zien is dat de aanwijzer op het wiel overeenkomt met het symbool dat de winnende draai geactiveerd heeft. Dan zal iedere rol dat het bijpassende symbool bevat worden opgevuld door dat hetzelfde symbool. Een nieuwe uitgave vindt vervolgens op de gevulde rollen plaats.

Onnodig te zeggen dat als je een 5 symbool winnaar hebt dan zijn een aantal memorabele resultaten mogelijk. Het wiel zal missen op de meeste gelegenheden, maar u kunt uw laarzen vullen als je een match krijgt. Globaal genomen, zouden we Monkeys of the Universe waarderen als een medium tot hoge variantie spel.

Gratis spins

Het gebrek aan gratis spins zal ongetwijfeld sommige mensen af schrikken ondanks dit verzuim, vonden er hier genoeg om van te genieten. Het ontwerp is prachtig met uitstekende graphics, een rockende soundtrack en super vloeiende animaties. Het bereik van functies is niet breed zijn en je zult vaker wel dan niet missen op de bonussen. Maar het blijft een lucratieve gokkast om op te spelen.

Speel voor echt geld