De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Football Gladiators

Football Gladiators

Stel je voor dat een kwartet van de hedendaagse voetbalwereld grootheden terug in de tijd werden vervoerd en neergezet in het Romeinse Colosseum. Dat is het vreemde concept in Football Gladiators, een bizarre sport / geschiedenis hybride gokkast van Stake Logic (dat deel uitmaakt van Novomatic).

Chariot Race bonus

Het komt met een Chariot Race bonus die een selectie van gratis spin en multiplier combinaties evenals een Battle bonus functie in zich heeft die multiplier prijzen biedt. Afspeelbaar op alle apparaten, dus ook mobiel te genieten.

Je eerste beslissing te maken na het starten van Football Gladiators is om een ​​speler te halen. Zo zijn er 4 echte spelers om uit te kiezen; Robin Van Persie, Andrea Pirlo, Toni Kroos en Rio Ferdinand. Hun visuele gelijkenissen zijn eigenlijk best goed, net als het beeld en geluid in het algemeen.

Romeinse Colosseum

De setting is het Romeinse Colosseum, symbolen op de rollen zijn onder andere lagere waarde speelkaarten, een oude lederen voetbal, schild van een gladiator en een masker en een helm. De voetballer is wild van het spel, vervanging van alles afgezien van de bonus symbool.

De bonus is het Romeinse amfitheater wanneer het op rol 2 en 4 verschijnt, zult u tot 1 of 2 functies krijgen. De eerste is de Chariot Race bonus die de voetballers in een wagen race met de dark knight laat racen. Verschillende gratis spins en multiplier combinaties worden aangeboden, afhankelijk van of u kiest om te concurreren op een kleine, middelgrote of groter spoor.

Deze variëren van 7 gratis spins bij 5x tot 15 gratis spins met een 2x vermenigvuldiger. Als uw speler de leiding in de race heeft, zal de multiplier worden toegepast op die draai. Als hij de race wint, win je een 10x staak bonus. Een 2x belang bonus wordt toegekend als hij niet zegeviert.

Aparte gokkast

Football Gladiators is wellicht  een aparte gokkast, maar het werkt eigenlijk verrassend goed het geluid en de graphics zijn goed gemaakt en de functies bieden veel interactiviteit die het mogelijk maakt om de volatiliteit te veranderen. 

Speel voor echt geld