De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Dr Magoo

Dr Magoo

In dit video slot van "Stakelogic" nodigt men ons uit om Dr. Magoo begeleiden door een dichte jungle in de exploratie van een onbewoond eiland gelegen in een tropische zone. De thuisbasis van een oude beschaving die is verdwenen Maar die in zijn beste tijden is opgebouwd een immense rijkdom die ligt in ondergrondse kamers onder haar grote stenen tempels.

Het verhaal achter Dr Magoo

Dat is het verhaal achter "Dr. Magoo's Adventure" gokkast, het heeft een onberispelijke ontwerp geïmpregneerd met veel groene kleur omdat onze prestigieuze wetenschapper altijd wordt omringd door vegetatie de hele weg lang.

De theoretische terugverdientijd van deze gokkast is 96,33%, en in overeenstemming met wat ik vandaag kon ervaren, zou ik zeggen dat dit een lage variantie game is die zeker zeer nuttig kan worden bij het voldoen aan inzet eisen die nodig zijn om een ​​aantal bonussen te krijgen.

Gratis spins

In ieder geval, de gratis spin ronde, die door de manier waarop het gebruik maakt van een andere set van rollen, verbergt een groot potentieel groot om te winnen vooral te wijten aan het bestaan ​​van 3 scatter symbolen die betalen voor combinaties van maximaal 5 of a kind. ongeacht hun locatie op de rollen, en hun maximale uitbetalingen zijn respectievelijk 4000; 3000 en 2000 keer de inzet per lijn.

Mijn winsten tijdens deze gratis spins rondes waren altijd tussen 11x en 24x mijn totale inzet sinds ik een combinatie kreeg die als spectaculaire kan worden beschouwd. 

Wild symbolen

Een andere zeer leuke functie is het wild symbool dat verschijnt op rol 3 om vervolgens uit te breiden naar de hele rol en deze te bezetten. Kortom, ik denk dat "Dr. Magoo's Adventure" een gokkast is die zeer geschikt is voor die spelers die een soepele speel ervaring willen hebben, hetzij een beetje of gewoon ontspannen omdat ze dit nodig hebben om een ​​aantal bonussen te krijgen. Als dat het geval is, denk ik dat je veel plezier zult beleven aan dit spel.

Speel voor echt geld